Ijskoude romantiek op een stokje

Zoveel bruidsparen, zoveel verschillende wensen. Maar er is een ding dat alle bruiloften gemeen hebben: de liefde tussen twee mensen wordt gevierd. Niet gek dat bruidsparen alles uit de kast halen voor deze dag. Het Amsterdamse bedrijf Melt Ice Pops voegt daar nu een wel heel bijzondere optie aan toe: bevroren romantiek.

Melt Ice Pops maakt uniek 3D-waterijs. Het bedrijf ontwikkelde een bijzonder productieproces waarmee elke mogelijke vorm een ijsje kan worden. Van gezichten tot mooie symbolen, alles kan op een stokje. De hoeveelheid maakt daarbij niet uit. Heb je een zomerbruiloft en kunnen de gasten wel wat verkoeling gebruiken? Of een bruiloft met een bijzonder thema, waarin je de show wilt stelen met een uniek item? Dan kun je vanaf nu je gasten (en jezelf natuurlijk) verwennen met deze bijzondere waterijsjes.

Persoonlijk design

Melt zette voor een bruidspaar al eens hun gezichten op een stokje – naar elkaar toegedraaid gaven zij elkaar een ijskoude zoen. “Laatst maakten we ijsjes in de vorm van een pompelblad, een bijzondere plant voor het bruidspaar, met hun initialen erin gegraveerd. Een romantische verrassing die zij kregen van de ceremoniemeesters”, aldus Susanne Afman van Melt Ice Pops. Ook lipjes, rozen, een musje of flamingo’s doen het goed als romantische vorm.

Melt_Ice_Pops_Rose Melt_Ice_Pops_Lips Melt_Ice_Pops_Flamingo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melt My Love

Speciaal voor bruidsparen besloot het bedrijf bovendien een nieuw concept te ontwikkelen: Melt My Love. Voor een mooie presentatie van de ijsjes is een speciale ijstoren in ontwikkeling, waarop ze mooi bevroren blijven en waar ze gemakkelijk vanaf te pakken zijn. Bovenop de toren kunnen natuurlijk de gezichten van het bruidspaar geplaatst worden. Op het Say Yes to the Dress Event (19 en 20 september in het Amsterdam Fashion Centre), presenteert Melt dit concept voor het eerst.

Verrassende smaken

Ook aan de smaak is gedacht. De 100% natuurlijke ijsjes hebben als basis de limonade van PinkyRose en komen in bijzondere smaken als Dark Caramel & Seasalt, Spiced Lemon & Rose of Floral Ginger & Orange. Verse fruitsmaken zijn ook mogelijk en natuurlijk zijn champagne of limoncello pops ook een optie.

Wil je meer weten? Kijk op www.melticepops.nl of neem contact met ons op via info@melticepops.nl. Of bezoek onze stand op het Say Yes To The Dress Event op 19 of 20 september (www.sayyestothedressevent.nl).

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: