In shape op je bruiloft

pp overloop 2Weddingtrainer.nl geeft je 5 basistips om stralend, slank, fit & vitaal op jouw huwelijk te verschijnen.

Je wilt stralend, slank, fit en vitaal verschijnen op je huwelijk. Je bent druk met de planning van veel zaken en hierbij vergeet je soms aan jezelf te denken. Dit hoeft echter helemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij hebben vijf tips uitgewerkt die jij kan toepassen om stralend op je huwelijk te verschijnen.

 1. Let op wat je eet

Er zijn onwijs veel verschillende afslankmethodes waarin significant gewichtsverlies in korte tijd gegarandeerd wordt. Het resultaat verdwijnt echter net zo snel als dat het gekomen is. Werk dus gedurende een langere periode naar je doel toe om een duurzaam resultaat te realiseren. Probeer vanaf het moment van verloving op verschillende zaken te letten. Uiteraard moeten er momenten zijn om te ‘genieten’, maar dit kun je prima inbouwen! Op tijd beginnen zal ertoe leiden dat je gemiddeld 80% van je voeding gezond zal invullen.  Maar waar moet je op letten als je dan begonnen bent?

Werk dus gedurende een langere periode naar je doel toe om een duurzaam resultaat te realiseren

 1. Denk aan je benodigde dagelijkse hoeveelheidshutterstock_136037525

Dit heb je vast vaker gehoord, maar het is echt zo. De hoeveelheid opgenomen energie op een dag (door middel van voeding) in combinatie met de hoeveelheid verbruikte energie zal leiden tot afslanken of aankomen. Eet minder dan je verbruikt en je valt af, eet meer dan je verbruikt en je komt aan. Simpel! Download een applicatie op je telefoon, bijvoorbeeld “my fitness pal”, en noteer elke dag hoeveel je eet. Het is de bedoeling dat je na 2 à 3 weken een afslankend effect ervaart. Niet? Breng de hoeveelheid voeding per dag nog iets verder omlaag. Als je eerlijk invult wat je eet, zal de applicatie jouw dagelijkse voedingswaarden eerlijk reflecteren.

 1. Minimaal twee keer per week krachttraining

De effecten van krachttraining worden, vooral door veel vrouwen, zeer sceptisch bekeken. Van krachttraining zou je namelijk alleen maar grote spieren krijgen. Niets is minder waar – krachttraining is juist ideaal voor het behalen van een groot aantal verschillende doelen. Daar komt bij dat jij, als vrouw, nou eenmaal niet het testosteron van een man hebt! Daarom zal krachttraining niet snel extreme effecten voor je spiermassa opleveren. Zorg dat een goede coach jou adviseert over de beste trainingsmethoden voor spiergroepen die jouw prioriteit hebben. Uiteraard is een gratis adviesgesprek bij weddingtrainer.nl hier ook een optie voor!

 1. Neem vloeibare omega 3 visolie

‘Mhh lekker!’  Deze sarcastische gedachte horen we nu al bij je opkomen. Misschien niet extreem lekker inderdaad, maar wel extreem effectief! Visolie is namelijk dé missing link in het hedendaagse algemene voedingspatroon. Visolie zorgt er onder andere voor dat de vetverbrandingsgenen geactiveerd worden,  verhoogt de verbruikte hoeveelheid opgeslagen vet in vetcellen, verbetert de huidconditie, is essentieel in het absorberen van vet-oplosbare vitamines, etc. Wij adviseren vloeibare visolie omdat deze veel effectiever is dan de vaste variant.

 1. Volg bovenstaande 4 tips strikt op en je zult het resultaat ervaren

Dit klinkt logisch, maar het is veelal één van de meest onderschatte tips. De praktische uitvoering van de theorie blijft over het algemeen het grootste obstakel. Probeer het dus niet uit te stellen, maar start zo vroeg mogelijk. Op deze manier ben je voorbereid op onverwachte situaties!

Voor meer advies en informatie neem je contact op met Matthijs, Martijn, Ben en Roeland. Boek via Toptrouwlocaties een “Weddingbox” en ontvang 20% korting op het trainingstraject.

 

 

Meer van Locatie adviseurs

Reacties
2 reacties op “In shape op je bruiloft”
 1. Leonie schreef:

  Die visolie inderdaad…gatverdamme. Moet er niet aan denken. Maar de andere tips zijn handig. Ik heb de app gelijk geinstalleerd. Alleen heb ik alleen nog maar bruidsaccessoires en ik twijfel nog tussen twee jurken. Is het dan toch al handig om te gaan trainen gezien de pasmomenten? gr Leonie

  • Weddingtrainer.nl schreef:

   Hi Leoni,

   Leuk dat je gereageerd hebt! Uiteraard is het een goed idee om te gaan trainen ( en uiteraard goed eten ) voor jou volgende pas moment. Dit pas moment is er speciaal voor om de jurk op maat te maken voor hoe je er op dat moment uit ziet, tussen de pas momenten is het dus een perfect moment om aan je lichaam te werken en in perfecte vorm op je huwelijk te verschijnen.

   Mocht je nog tip nodig hebben, dan kun je ons altijd mailen op: info@weddintrainer.nl

   Succes met in shape komen voor jouw huwelijk!

   Met sportieve groet,

   Martijn Kremer
   weddingtrainer.nl

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: