Toptrouwlocaties & “Say Yes to the Dress”

Zaterdag 19 en zondag 20 september was het dan eindelijk zo ver; mister “Say Yes to the Dress” Randy Fenoli was voor zijn eerste Europese tour in Nederland. Wie kent hem niet? Designer,(bruids)mode expert, schrijver van “It’s all about the dress” en niet te vergeten, hét  gezicht achter het succesvolle TLC-programma Say Yes to the Dress. Randy was in Nederland en Toptrouwlocaties was daar natuurlijk bij! Tijdens dit tweedaagse evenement hebben meer dan 2000 aanstaande bruiden genoten van de meet & greets, modeshows, workshops, standhouders en diverse presentaties. Randy Fenoli is de expert op het gebied van het vinden van de juiste jurk. Hoe bereid je een bezoek aan zo’n bruidsmodezaak nu voor? Welke jurk past het beste bij jouw figuur? Randy beantwoordde dit soort vragen in zijn presentaties en meet & greets. Twee maal per dag was er een wervelende catwalkshow, waar vooraanstaande bruidshuizen de mooiste collecties showde.

 

Toptrouwlocaties was als Premium Partner aanwezig op dit spektakel om aanstaande bruidsparen te voorzien van locatieadvies. Natuurlijk met het 300 pagina’s dikke trouwboek, vers van de pers! Het meest leuke was misschien nog wel dat er 10 toegangskaarten zijn weggegeven en één iemand de gelukkige aanstaande bruid was om een echte meet & greet met Randy Fenoli te krijgen. Cindy was deze gelukkige dame. Randy heeft haar voorzien van advies over hoe zij het beste haar trouwjurk kan uitzoeken en welke modellen het beste bij haar figuur staan. Cindy was goed voorbereid, ze had afbeeldingen van diverse modellen trouwjurken meegenomen en deze laten zien aan Randy. Ook Cindy is zelf ook nog hard op zoek naar een trouwlocatie, dus heeft ze zich meteen ingeschreven om 27 september drie locaties tijdens de Open Toptrouwlocatie Route te bezichtigen.

 

Naast Cindy zijn er nog meer dan 1500 bruidsparen die deze dag gebruiken om een kijkje te nemen bij potentiële locaties. Er zijn maar liefst ruim 350 locaties die deze dag tussen 11.00 en 17.00 uur hun deuren openen om bruidsparen mee te nemen in de wondere wereld van de locatie. De bruidsparen grijpen deze kans maar al te graag! De locaties worden voor deze gelegenheid namelijk volledig in trouwsfeer gebracht en iedere locatie voor zich doet weer enorm hun best. De bruidsparen krijgen op deze manier de ultieme beleving. Prachtige bloemen, bruiloftsmuziek, witte lopers, heerlijke bruidstaarten, alles is te beleven en te zien.

 

Willen jullie deze kans ook niet missen en kijken of de locatie die jullie op het oog hebben echt zo leuk is? In drie stappen naar jullie ideale trouw- en/of feestlocatie. Maak een gratis profiel aan op www.OpenToptrouwlocatieRoute.nl zodat jullie een persoonlijke route kunnen plannen. Geef aan bij welke locaties jullie wensen te bekijken en Toptrouwlocaties maakt de ideale route voor jullie aan. Hebben jullie hierna de definitieve locatie gevonden? Geef deze door en ontvang gratis een heerlijk Rituals cadeaupakket. Daarnaast maken jullie o.a. ook nog kans om jullie huwelijksdag ter waarde van maximaal €10.000,- te winnen!

Credits: Claimy Anthonissen

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: