Winnaars VIP Route bekend!

We mogen één bride & groom to be heel blij maken! Zij hebben een exclusieve VIP Route gewonnen in een exclusieve Maserati – Limited edition, tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van 27 september aanstaande.

De winnaars zijn…. Alina Pischalnikova & Mario Unkel! Van harte gefeliciteerd met het winnen van deze leuke dag!

Het wordt een onvergetelijke pre-wedding day waarbij het aanstaand bruidspaar aan niets zal ontbreken. De dag wordt geheel verzorgd met een heerlijke champagne, een privé chauffeur en een afsluitend romantisch diner op één van de trouwlocaties. Tussen de bezoeken door kunnen jullie heerlijk bijkletsen over de locaties die jullie hebben bezocht en tussendoor wordt er ook nog een leuke fotoshoot van jullie gemaakt door een professionele (trouw)fotograaf.

Alina en Mario hebben drie prachtige locaties uitgekozen waar zij aanstaande zondag tijdens de Open Toptrouwlocatie Route als VIP bruidspaar worden ontvangen:

Als afsluiter wordt er een romantisch diner verzorgd bij Restaurant de Salentein en wordt het bruidspaar geheel in stijl weer thuis gebracht.

Wil je één van deze of de andere 350 locaties ook bezoeken tijdens de Open Toptrouwlocatie Route aanstaande zondag 27 september? Via de website kun je je nog aanmelden. Plan bezichtigingen in bij jouw favoriete locaties en vind de trouwlocatie van je dromen!

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door www.trouwauto-maserati.nl en www.banganimation.nl.

Kasteel Kerckebosch

Kasteel Kerckebosch

Kasteel de Hooge Vuursche

Kasteel de Hooge Vuursche

Landgoed de Salentein

Landgoed de Salentein

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: