5 x Trouwen op het strand

Het geruis van de branding, het gekrijs van meeuwen en de zon die langzaam in de zee zakt… Is er iets romantischer dan trouwen op het strand? In dit artikel geven we vijf locatietips voor als u wilt trouwen aan zee!

 

 

  1. Deining, Castricum

Deining

Op het strand van Castricum ligt strandpaviljoen Deining, slechts vijftig meter lopen van de strandafgang. Wit geschilderde vlonders, lange tafels met rieten stoelen op het terras en binnen relaxte loungebanken. Deining werd deze zomer niet voor niets uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Noord-Holland

 

 

 

 

  1. BeachClub 5, Zandvoort

Beachclub 5

BeachClub 5 is de trendy strandlocatie in Zandvoort aan zee. Een romantisch trouwprieel midden op het strand, of geef elkaar het ja-woord in de schitterende Zuidzaal. BeachClub 5 is een unieke plek om de mooiste dag van je leven door te brengen.

 

 

 

 

  1. Beachclub SAND, Hoek van Holland

Beachclub Sand

Beachclub SAND in Hoek van Holland ligt midden in de duinen aan de Nieuwe Waterweg en de Noordzee. Een bijzondere locatie in Long Island sfeer. Geef elkaar het ja-woord buiten onder de veranda of binnen, waarbij de vele ramen het gevoel geven dat je toch helemaal buiten bent.

 

 

 

  1. Beachclub O, Noordwijk aan Zee

Beachclub O

Zon, zee, strand en plezier in een luxe ambiance met de allure van luxe lounges en beachclubs. Trouwen op het strand met een officiële ceremonie, of binnen een romantische trouwlocatie op zoek naar de beste plek voor een knallend feest met een uitstekende DJ? Beachclub O is de ideale trouwlocatie op het strand van Noordwijk.

 

 

 

 

  1. Beachclub Titus, Kijkduin

Beachclub Titus

Beachclub Titus is de eerste strandtent op het strand van Kijkduin, en heeft dan ook een unieke rustige locatie, met weinig doorloop. Met vrij zicht op de Noordzee en de diverse terrassen geniet je optimaal van zon, zee en het strand.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: