Prijswinnaars Alina & Mario in de wolken na VIP Route

In de trouwauto Maserati – Limited edition met privé chauffeur langs al je favoriete trouwlocaties: je kunt de zoektocht naar je trouwlocatie slechter beginnen. Ruim 1350 bruidsparen bezochten tijdens de Open Toptrouwlocatie Route de 358 deelnemende locaties in het hele land. Maar alleen het aanstaande bruidspaar Alina (26) en Mario (27) kreeg de VIP Route, gewonnen met de prijsvraag van Toptrouwlocaties. De twee kijken terug op een geslaagde OpeOTT-banganimation-45n Toptrouwlocatie Route.

Zondag 27 september, het eind van de dag. Een crème kleurige Maserati komt langzaam tot stilstand voor de entree van Landgoed De Salentein. De witgepleisterde trouwlocatie en de strakblauwe lucht weerspiegelen mooi in de vijver. Met een glimlach op het gezicht stappen Alina en Mario uit. Het is de derde trouwlocatie die zij vandaag bezichtigen. En de derde keer dat ze met open armen en een glaasje bubbels worden ontvangen.

Ontmoeting in de disco

En dan te bedenken dat de twee elkaar nog niet eens tweeënhalf jaar leerden kennen, voor de dj-booth in een Spaanse discotheek. Hij, de Amersfoortse Mario, op vakantie met een groep vrienden. Zij, de Russische Alina, nam het er nog even van in het weekend voordat ze aan een nieuwe baan begon. Een kort weekend in Spanje was genoeg om het vuur te doen oplaaien. Acht maanden en twaalf vluchten over en weer verder sloot Alina haar Nederlandse inburgeringscursus af. “Als beste van haar groep”, vertelt Mario trots. Op 7 juli 2015, precies twee jaar nadat ze elkaar ontmoetten, vroeg hij haar ten huwelijk. En nu zoeken ze hun droomlocatie voor het huwelijk dat weer precies een jaar later moet plaatsvinden, op 7 juli 2016.

Het jonge bruiOTT-banganimation-13dspaar zoekt een klassieke locatie voor hun trouwdag. Toen zij zondag werden opgehaald door Ben Hölscher in de Maserati Quattoporte Collezione Cento, zetten zij dan ook eerst koers naar trouwlocatie Kasteel Kerckebosch.

 

Net zo mooi als de foto’s

“Een hartstikke mooie locatie”, vertelt Alina. “Heel gezellig, met een intieme sfeer. We kregen een glas bubbels bij het ontvangst en een leuke rondleiding.”

Na het bezoek aan Kasteel Kerckebosch reed de Maserati door naar Baarn, naar Kasteel De Hooge Vuursche. Alina krijgt een lach op haar gezicht als ze erover vertelt. “Dat was fantastisch! We hadden al verwachtingen, omdat we van tevoren op internet hadden gekeken. Dan krijg je wel een beeld van de locatie, maar als je de locatie in het echt ziet is het vaak toch net anders. Bij Kasteel de Hooge Vuursche was dat niet het geval, het was net zo mooi als op de foto’s.”OTT-banganimation-20

Romantisch diner

Maar de dag was nog niet compleet. Na een heerlijke lunch en een fotoshoot door (trouw)fotograaf Sjoerd Banga van Banganimation stapten ze weer in de trouwauto Maserati, die ze naar Landgoed De Salentein bracht, de laatste locatie van de dag. Hier werden ze na de ontvangst met champagne en de rondleiding getrakteerd op een romantisch diner in het restaurant.

Of ze er al uit zijn, welke locatie ze gaan doen? Mario: “We hebben nu twee locaties op nummer 1 staan, maar we hebben nog even de tijd om erover na te denken.” In ieder geval hebben ze de foto’s van de pre-weddingshoot vast binnen!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: