Love story by Story Terrace deel 4

Hoe mooi zou het zijn om jullie liefdesverhaal in een boek te laten vereeuwigen? Om in de voorbereiding van je huwelijk samen met een schrijver een moment te nemen om stil te staan? Om terug te kijken naar wat jullie allemaal samen hebben meegemaakt en ook om vooruit te kijken naar jullie toekomst?

Speciaal voor Weddingplanner.nl schrijven de Story Terrace schrijvers een aantal artikelen over de mooiste en persoonlijkste liefdesverhalen. Zo inspireren we je graag om stil te staan bij jullie eigen verhaal.

Later gaan we met elkaar trouwen

Hij en ik kennen elkaar uit Bussum. Hij woonde bij ons in de straat, maar is vijf-en-half jaar ouder dus hij ging vooral met mijn broer om. Toen hij ging studeren, lagen mijn ouders net in scheiding en hij ging wel eens drankjes met mijn vader drinken. Ik kwam dan thuis en dan was het: ‘Jij moet naar bed.’ Ik bleef het kleine buurmeisje.

Toen ik ging studeren was hij al zesdejaars. We kwamen elkaar dan wel eens tegen tijdens het uitgaan. Er is discussie over wie ermee begonnen is, maar vanaf een bepaald moment zeiden we steeds als we elkaar zagen dat we later met elkaar zouden gaan trouwen.

In mijn vierde jaar was ik op een feestje in Delft waar hij ook rondliep en om ongeveer vijf uur ’s ochtends  zoende hij me. Ik was heel erg in de war, had hem nooit op die manier gezien. Dat van het trouwen was toch een running joke. Hij sms’te me daarna nog dat hij hoopte dat er niets veranderd zou zijn tussen ons. Ik heb er niet meer op gereageerd.

Een half jaar later kwam ik hem weer tegen. Weer ’s nachts en weer zoenen. En zo ging het nog twee of drie keer, steeds in de vroege uurtjes. Toen kwamen de voorfleurrondes van onze vereniging waar al vanaf elf uur ’s ochtends gedronken wordt. We belandden daarna samen in het café en weer stonden we te zoenen. Aan het eind van de avond besloten we samen naar huis te gaan, maar we hadden allebei geen fiets.

Terwijl we liepen, kwamen we een zwerver tegen die ons een fiets verkocht. Met de fiets gingen we verder, toen we een paar honderd meter verderop aangehouden werden door undercover politie: we moesten mee naar het bureau. Daar werden we in aparte kamers geplaatst en hebben we allebei het verhaal ontkend. Toch werd het ook na die avond niks. Ik vertrok naar Canada om te studeren.

Uiteindelijk heb ik hem, terug in Nederland, ge-sms’t of hij samen met mijn kleine zusje mee wilde naar Artis. Daar is de vonk overgeslagen. Toen we terug naar huis liepen stonden we op straat te zoenen en waren er chemicaliën. Nu zijn we bijna elf jaar en twee kindjes verder en die chemicaliën zijn nooit meer weggegaan.

Ben je geïnspireerd en wil ook jij jullie liefdesverhaal laten vereeuwigen?

Neem een kijkje op Story Terrace en neem contact met ons op!

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: