Trouwen in een pop-up eventlocatie

Big Tent Trailer_5Pop-up stores, restaurants en musea bestonden al. Maar sinds kort is er ook een mobiele trouwlocatie: De Big Tent Trailer.

Het idee voor dit innovatieve concept? Dat komt uit de koker van cateraar De Preuverie. De Big Tent Trailer is een stijlvol omgebouwde vrachtwagentrailer waarmee elke plek binnen twee uur wordt omgetoverd tot een romantische en sfeervolle trouwlocatie.

De trailer heeft een ingebouwde, uitrolbare stretchtent met houten palen. De wand van de trailer bevat onder meer een ingebouwde haard en veel accessoires van natuurlijke materialen. Uit de Big Tent Trailer_2trailer komen verder een lange bar, vuurkorven, heaters, stijlvolle statafels en gezellige zitjes. Indruk op je gasten gegarandeerd!

Het pop-up concept leent zich goed voor bruiloften en feesten op bijzondere locaties. ,,Denk aan een strand, je eigen achtertuin of in een mooie landelijke omgeving. Je kunt daar bijvoorbeeld een festivalgevoel creëren met optredens van bandjes en foodtrucks. Juist dit soort verrassende, out-of-the-boxconcepten spreken tegenwoordig aan.” Vertelt Annika van Stuivenberg, salesmanager van De Preuverie.

Big Tent Trailer_4

 

 

Meer informatie over De Big Tent Trailer is verkrijgbaar via www.depreuverie.nl en 088 – 000 1580.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: