Trouwen op Ibiza

Wendy van Dijk ging je al voor: ze trouwde op het mooie Ibiza! Ben je ook aan het nadenken over een trouwerij op het Spaanse eiland? In deze blog vertel ik graag waar de beste trouwlocaties van het eiland zijn. Kijk voor je gaat nog even op deze website voor de regels die gelden voor het trouwen in het buitenland en dan kan je trouwavontuur beginnen!

Adembenemend Atzaró

Voor een trouwerij op een rustige en schitterende locatie moet je bij Atzaró zijn. Zij hebben al heel lang ervaring met het hosten van trouwerijen en leggen je echt in de watten. Atzaró is gebouwd op een sinaasappelboomgaard en het is er een oase van rust. Er zijn veel tuinen met verschillende planten en bloemen en je waant je in een andere wereld. Er zijn hotelkamers aanwezig en als kers op de (bruids) taart ook nog een spa. Zo kun je jezelf en je gasten heerlijk in de watten leggen.

atzero zelfgemaakt 5 Atzero zelf gemaakt 3

 

Kijk ook eens voor andere Spaanse  Trouwlocaties er zijn genoeg verrassende opties!

 

Trouwen aan het strand…

Met uitzicht op de zee en een briesje door je haar trouwen, op Ibiza kan het zonder moeite. Bijvoorbeeld bij Amante Ibiza, waar je vanuit bijna alle hoeken uitzicht hebt op zee. Er is een strandje waar je kunt relaxen met je gasten en je kunt je trouwerij in overleg helemaal op je eigen manier vormgeven. Het is een verbluffende locatie en wanneer de avond valt is alles mooi verlicht. Het voelt aan als een klein paradijs…

foto is van website Pura Vida foto is van website Pura Vida 1

On a boat
foto is van Ibiza Boats

Al varend over de blauwheldere zee elkaar het ja-woord geven terwijl ook nog het zonnetje schijnt? Dit is mogelijk met bijvoorbeeld de services van Boats Ibiza. Je kunt kiezen uit verschillende boten, waaronder een authentiek zeilschip of catamaran. Je vaart langs de mooiste stranden van Ibiza, maar ook langs die van Fomentera (eilandje naast Ibiza). Een echt bijzondere manier van trouwen!

Slaap-en trouwlocatie in één

De hele dag op dezelfde locatie blijven en ook slapen? Het kan bij Casa India waar er luxe in overvloed is. Zo zijn er twee zwembaden die liggen in een prachtige tuin die plek heeft voor twaalf mensen, ideaal voor een kleinschalige bruiloft!  Alle populaire stranden zijn dichtbij en er wordt bij Casa India echt gekeken naar je persoonlijke wensen.


Atzero zelf gemaakt 1

Door: Larissa Sluijk
www.sprankelendspanje.nl

Fotocredits: White Ibiza, Sprankelend Spanje & Pura Vida

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: