Trouwkaarten trends

‘Trouwkaarten passend bij de trends van nu’

 

Vroeger ging het bruidspaar naar een drukker om trouwkaarten uit te zoeken uit een groot boek. Tegenwoordig vind je de meest uiteenlopende trouwkaarten op internet en kun je ze heel gemakkelijk bestellen. Er is oneindig veel keuze. Om de keuze makkelijker te maken, hebben wij de leukste trends op gebied van trouwkaarten op een rijtje gezet!

 

Festival/bohemian trouwkaartenDesktop5

De Bohemian wedding is helemaal hot. Hier geldt de regel: hoe bonter, hoe beter. Alles draait om de hippieachtige elementen. Maar hoe krijg je die festival-look in je trouwkaart? Felle kleuren, veren, bloemen, niets is te gek! Combineer en wees creatief. Je kunt de kaart een rustigere uitstraling geven, door de achtergrond een effen kleur te geven. Op Fuif.nl staan verschillende trouwkaarten in festival-style. Wat erg leuk is om extra toe te voegen aan deze vrolijke kaart, zijn bijvoorbeeld gedroogde bloemen of veertjes.

 

VintagCollagese trouwkaarten

Een trouwerij met een vintage-touch is hip in bruiloftland. Natuurlijk moet de kaart hierbij aansluiten. Door aardetinten te gebruiken, krijgt een kaart al snel een ‘vintagelook’. Ook het materiaal speelt hier een grote rol. Kies bijvoorbeeld voor kraftpapier om het helemaal af te maken. Kant is een romantisch kenmerk die je als decoratie kunt toevoegen. Is kant niet jouw ding? Touw is net zo leuk! Het geeft de kaart een leuke extra dimensie. Wil je een wat modernere kaart? Kijk dan eens naar retro kaarten. Leuke mozaïeken en fellere kleuren staan hier centraal, en ook helemaal hip!

 

Klassieke trouwkaarten

Wil je niet te veel poespas? Dan is de klassieke trouwkaart iets voor jou! Met deze trend kun je alle kanten op. Zo kun je ervoor kiezen om een foto op de kaart te plaatsen. Dit maakt de kaart gelijk heel persoonlijk. Een andere manier om je kaart een klassieke sfeer mee te geven, is door hout te verwerken in je kaart. Heel romantisch! Maar vergeet ook de typografie niet! Het juiste lettertype is onmisbaar op je kaart.

 

PasteltiDesktop2nten in je trouwkaart

Om je bruiloft nog romantischer te maken, kun je ervoor kiezen om pasteltinten te gebruiken. Aquarel is een leuke manier om die pasteltinten op een creatieve manier terug te laten komen in je trouwkaart. Om de kaart een extraatje te geven, kun je aandacht schenken aan de typografie. Combineer verschillende lettertypen om je kaart op een sierlijke manier om je kaart wat vrolijker te maken.

 

Desktop3Save the date

‘Zet het in je agenda, wij gaan trouwen!’. Een super leuke manier om je trouwdag aan te kondigen, is een ‘save-the-date’ kaartje. De opmaak van deze kaart lijkt op die van een trouwkaart, maar ze zorgen ervoor dat je gasten de datum van jouw trouwdag vrij houden. Maar ook deze kaart kun je opmaken zoals jij dat wil! Neem eens een kijkje op Fuif.nl om inspiratie op te doen voor jouw ‘save-the-date’ kaart.

 

 

 

 

Bron en foto’s: Fuif.nl

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: