Intro blog van DRKS

View More: http://anouschkarokebrand.pass.us/heathland

DRKS ontwerpt en produceert luxe sieraden in Nederland, waarbij we de hoogst mogelijke kwaliteit nastreven. Omdat alle items handgemaakt zijn, is elk DRKS product uniek.

Op het Say Yes To The Dress Event hebben wij Marja van Toptrouwlocaties ontmoet. Ze vertelde erg enthousiast over weddingplanner.nl en snel daarna is de samenwerking tot stand gekomen. In de komende periode zullen wij bruiden inspireren met onze sieraden en accessoires.

 

Ontwerper

drks elisabeth necklaceMijn naam is Miriam Derksen, ik ben 30 jaar oud en ontwerper en “founder” van DRKS. Ik ontwerp al ruim 17 jaar sieraden en accessoires, maar sinds 1 september 2014 doe ik dit onder de naam DRKS. Hiervoor heb ik dit onder een ander label gedaan en was het “voor erbij”. Het grootste gedeelte van mijn tijd ging namelijk op aan rechten studeren en het werken in de advocatuur. In 2013 ben ik gestopt met het werken als advocaat en ben ik (eindelijk) fulltime sieradenontwerpster geworden.

Voorafgaand aan de lancering heb ik anderhalf jaar de tijd genomen om goede collecties te ontwerpen en een compleet concept neer te zetten. Ik wilde na de lancering van DRKS meteen goed van start gaan en vond het belangrijk om alles zo professioneel mogelijk aan te pakken. Het belangrijkste was natuurlijk het samenstellen van de verschillende collecties. Maar ook vond ik het bijvoorbeeld belangrijk dat alle sieraden en accessoires altijd in een luxe sieradendoosje worden geleverd en dat de sieraden een goed draagcomfort hebben.

 

Eerlijk

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat onze producten zo puur en eerlijk als mogelijk tot stand komen. Dit is dan ook één van de redenen geweest om de productie in eigen hand te houden en niet te gaan voor massaproductie in lagelonenlanden. Ook bij de materiaalkeuze houden we daar zo veel mogelijk rekening mee, maar wel zonder dat dit afbreuk doet aan het luxe en elegante gevoel dat DRKS omarmt. Want dat luxe gevoel, dat hoort nou eenmaal bij DRKS 🙂

View More: http://anouschkarokebrand.pass.us/louise View More: http://alexandravonkphotography.pass.us/rembrandttowerboardroom   View More: http://anouschkarokebrand.pass.us/louise

DRKS Team

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en bestaat het DRKS team naast mij uit Filip Burman en zes getalenteerde dames die ons helpen met de productie van de sieraden. We hebben al veel bruiden mogen voorzien van accessoires en sieraden op hun grote dag. Er is niets mooiers dan het nóg mooier maken van een bruid. We vinden het belangrijk om bruiden van goed en eerlijk advies te voorzien. In de komende blogs komen we hier graag op terug.

 

Verkooppunten

Onze sieraden zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten en in onze webshop www.drks.nl. Daarnaast zijn bruiden (op afspraak) altijd welkom in ons atelier in Nijmegen. Hier kan je de hele collectie bekijken en passen. Ook kan je bij ons terecht voor een custom made item.

 

In de komende blogs zullen we meer laten zien van onze sieraden en accessoires. Ben je al nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op www.drks.nl

Fotocredits: Anouschka Rokebrand (topfoto, linker- en rechterfoto), Alexandra Vonk (middenfoto v.l.n.r.)

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: