Voor een vast bedrag je hele huwelijksdag!

img-rechts-waarom-bwd-201xEen bruiloft kost veel geld en dat weten we maar al te goed. Daarom krijgen jullie via Toptrouwlocaties.nl de Best Wedding Deal.
Mis jullie Best Wedding Deal niet en plan een bezichtiging bij de locatie!

Met een Best Wedding Deal hebben jullie de laagste prijs bij een bijzondere trouw- en feestlocatie. Toptrouwlocaties.nl heeft de Best Wedding Deals samengesteld, omdat wij ervoor willen zorgen dat de mooiste dag van jullie leven een onvergetelijke dag wordt. We hebben dan ook goede afspraken gemaakt met trouwlocaties en interessante trouwaanbiedingen voor jullie samengesteld.

Alle Best Wedding Deals zijn op basis van minimaal 30 daggasten en 100 feestgasten. Uiteraard kun je altijd meer mensen uitnodigen. De arrangementen die de locaties aanbieden zijn inclusief huwelijksvoltrekking, toost, bruidstaart (of aansnijkosten), diner en feestavond.

De locatie mag zelf aangeven in welke maanden en dagen de Best Wedding Deal geldig is. Per Best Wedding Deal staat ook aangegeven wat de meerprijs is van een extra dag- of feestgast. Zo kun je snel en makkelijk kijken of de locatie en het aangeboden arrangement binnen jullie budget past.

Neem via het contactformulier contact op met de locatie om te kijken of jullie gewenste datum nog beschikbaar is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: