Save the Date kerstkaarten 2015

save-the-date-kerstkaart32

Met de feestdagen in aantocht weet je dat er weer de nodige kerstkaarten verstuurd mogen worden. Maar hoe leuk is het als je dit kan combineren met het versturen van je Save the Date of als verlovingsaankondiging? Bij Stijlvolle Trouwkaarten kun je nu kerstspecialkaarten bestellen!

Save-the-date kaart: de kerstspecial

Drie jaar geleden kwam Stijlvolle Trouwkaarten met een nieuw product op de proppen: de Save the Date kerstkaarten. En door het overweldigende succes staat er nu, voor kerst 2015, weer een splinternieuwe kerstcollectie voor je klaar vol Save the Date kaarten én verlovingskerstkaarten. Een collectie vol unieke exemplaren, waarmee je zéker weet dat je op zult vallen tussen de ‘‘gewone kerstkaarten.’’ En natuurlijk hebben we ook aan de newlyweds gedacht: bedankkaartjes in kerstsfeer!

save-the-date-kerstkaart79 save-the-date-kerstkaart81

 

Schreeuw het van de daken met kerst

Een Save the Date is best wel cruciaal als het aankomt op het aankondigen van jullie huwelijk. Want naast dat je jullie aanstaande huwelijk natuurlijk van de daken wil schreeuwen, zorgt het er ook nog eens voor dat jullie dierbaren de datum alvast kunnen vastleggen in hun agenda’s. En eigenlijk is er geen leukere manier om zo’n geweldige aankondiging aan jullie geliefden mede te delen in combinatie met een kerstwens. Voeg jullie Save the Date kaart samen met een kerstgroet en creëer bij Stijlvolle Trouwkaarten jullie persoonlijke Save the Date kerstkaart. Jo-Anne – eigenaar van Stijlvolle Trouwkaarten en Wedspiration heeft ook nog 19 tips voor je op rij gezet. Een cadeautje voor jou.
Gaan jullie trouwen, maar hebben jullie nog geen datum vastgesteld? Ook voor de brides- and grooms to be is er een speciale lijn met verlovingskerstkaarten te vinden bij Stijlvolle Trouwkaarten. Mét een foto van jullie samen of juist in een stijlvol klassiek of juist eigentijds design.

Onlangs bijgewerkt69save-the-date-kerstkaart76

 

Je bedankkaartje in kerststijl!

Ben jij dit najaar getrouwd of ga je nog eind november trouwen? Dan is het wel héél bijzonder om met de kerst jullie bedankkaartje te sturen. Zo geef je jullie gasten een blijvende herinnering aan jullie huwelijk. Creëer een persoonlijk ontwerp met een persoonlijke kerst-bedankkaart met een mooie trouwfoto van jullie samen en z: dan zeg je ‘dankjewel’ en ‘fijne feestdagen’ in één! Zo weet je zeker dat jullie in de schijnwerpers staan met de kerst.

Zou je ook met kerst wel een kerstspecialkaart willen versturen? Ga dan naar Stijlvolle Trouwkaarten en sla je slag!

save-the-date-kerstkaart22

Fotocredits: Mon et Mine Bruidsfotografie

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: