So Cute! Bruidskinderkleding

IMG_7314IMG_7677IMG_7967

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga je trouwen en heb je bruidsmeisjes en/of bruidsjonkers op je bruiloft? Dan moeten deze er natuurlijk ook prachtig uitzien. Als eigenaresse van het exclusieve kinderkledingmerk So Cute! heb ik al veel kinderen mogen kleden in speciaal voor hun gemaakte bruidskleding. Ik ontwerp voor echte “meisjes-meisjes” hun glitter droomjurk en voor stoere meiden een hippe jumpsuit van
kant (bruidskinderkleding hoeft niet tuttig te zijn!). Belangrijk is dat de kinderen zich helemaal happy voelen in de kleding, voor hun is het tenslotte ook een bijzondere en spannende dag.
IMG_7738So Cute! kenmerkt zicht door zachte kleurtjes, handgemaakte details en aan het gebruik van luxe bruidsstoffen zoals kant en satijn. De ontwerpen van So Cute! zijn gebaseerd op de laatste modetrends. Elk outfit kunnen wij compleet maken met een bijpassend jasje en mooie haaraccessoires. Doordat wij alle kleding speciaal voor het bruidskind maken is het mogelijk om alles naar wens aan te passen. Zo is er een ruime kleurkeuze en kunnen er aanpassingen aan het ontwerp gedaan worden. Naast de showroom in Eindhoven hebben wij ook de webwinkel waar je de kleding online kunt bestellen.

Om de keuze voor de perfecte bruiskinderkleding wat makkelijker te maken hebben we drie tips op een rijtje gezet:

 

De kleur
Welke kleur wil je dat je bruidskinderen dragen? Dezelfde kleur als de bruidsjurk of heb je misschien een themakleur op je bruiloft die je wilt laten terug komen in de kinderbruidskleding? Doordat wij een ruime kleurkeuze aanbieden kunnen wij het kledingstuk in jouw gewenste kleur maken. Wij hebben ook verschillende ivoortinten waaruit je kunt kiezen zodat, indien gewenst, de bruidskinderkleding dezelfde kleur heeft als de bruidsjurk. Wil je zowel de kleur van de bruisjurk als die van het pak van de bruidegom terug laten komen bij de kinderen? Kies dan bijvoorbeeld voor een ivoorkleurige jurkje met een lint in de kleur van het pak. Veel van onze jurkjes hebben een lint in de taille, ook dit lint is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Als je onze showroom bezoekt is het handig als je een stofstaal meeneemt van de bruidsjurk en eventueel ook van het pak.

Bruidskinderkleding hoeft niet tuttig te zijn!

TIHB - 002Bruidskinderen in verschillende leeftijden
Heb je bijvoorbeeld een bruidsmeisje van 2 en een van 13 jaar op je bruiloft dan is de kans groot dat het meisje van 13 jaar niet hetzelfde jurkje aan wilt als het meisje van 2 jaar. Om dan toch een mooi geheel te krijgen kan je kiezen voor verschillende jurkjes, maar wel in dezelfde stof en kleur.  Kies bijvoorbeeld voor het jongste meisje een wijde tule jurk en voor het oudste meisje een iets rechter vallende jurk.

StylingIMG_7405
Met alleen een mooi pakje of jurkje ben je natuurlijk nog niet klaar. Welke schoenen gaan ze eronder dragen en wat doe je met het haar van de meisjes? Als je aan schoenen onder een bruidsmeisjesjurk denkt, denk je misschien gelijk aan ballerina’s maar er zijn nog meer mogelijkheden. Juist door stoere laarsjes onder het jurkje te dragen maak je het geheel wat stoerder i.p.v. tuttig. Als je in de zomer trouwt kan je ook kiezen voor hippe gympen, ook leuk onder een pakje bij de jongetjes! Bij So Cute! geven wij altijd gratis stofstalen mee van de kleding die je hebt besteld, superhandig tijdens het kopen van schoenen. Kies bij de styling van het haar voor iets wat bij de styling van je bruiloft past of voor iets wat bij je bruidsjurk past. Heeft je bruiloft bijvoorbeeld een Ibiza thema kies dan voor een mooie bloemenkrans (bijvoorbeeld gemaakt van dezelfde bloemen als je bruidsboeket). Als jouw bruidsjurk versierd is met mooie strass steentjes kun je dit terug laten komen door middel van een strass-haarband voor de bruidsmeisjes. Bij So Cute! verkopen wij ook haaraccessoires die eventueel van dezelfde stof gemaakt kunnen worden als de bruidskinderkleding.

Veel succes en plezier met het uitkiezen van de bruidskinderkleding!

Liefs,
Esther de Zeeuw
So Cute!
www.facebook.com/socutekidsfashion

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: