Real wedding bij Deining

0993 ASA FOTO & VIDEO-0010336 ASA FOTO & VIDEO-001

Kerstavond 2013 was het zover, het aanzoek! Nadat wij beiden aan het idee gewend waren, besloten wij dezelfde avond nog, 29 mei 2015 is dé dag.
Op 29 mei 2003 kregen wij verkering en in 2015 viel dit op een vrijdag.

Alle twee houden wij erg van het strand, dus een trouwerij op het strand zou geweldig zijn. Eind mei is het toch altijd mooi weer?

Tijdens de voorbereidingen hebben wij ons georiënteerd op locaties aan het strand, via via hoorden wij over Deining in Castricum.
De eerste ontmoeting was meteen goed, als eerste viel de geweldige sfeer op. Onze dochter van 2 jaar kon zich uitleven in het speelhuisje en wij hadden alle rust om alles door te spreken. We hebben nog even gegrapt over het weer, Deining had nog nooit meegemaakt dat er slecht weer was tijdens de ceremonie. De indeling van de dag wordt vaak aangepast, ruime keuze uit hapjes en wij kregen de volledig vrijheid om alles te versieren. Kortom alles kan bij Deining. De binnenlocatie inclusief klein terras was de hele dag van ons.

0883 copy ASA FOTO & VIDEO-0010537 copy ASA FOTO & VIDEO-001

Door omstandigheden hebben wij ervoor gekozen om een weddingplanner in te huren, Thessa Latupeirissa van Njoy & Party. Zij heeft al veel samengewerkt met Deining en kon snel schakelen met het personeel. Wat is het leuk om zoveel professionaliteit samen te zien!

De dag waar wij lang naar uit hebben gekeken brak aan, 29 mei 2015. Het was een vrijdag met veel storm en regen, helaas. Er werd snel geschakeld door Thessa en Deining en het grote terras werd voor ons omgebouwd als ceremonie locatie. Helaas geen romantisch prieeltje op het strand, maar dit alternatief was meer dan prima.
Tijdens ons foto uurtje werd het weer slechter en slechter op het strand. Wij konden met geen mogelijkheid naar buiten voor foto’s. Deining heeft voor een 4×4 auto gezorgd, zodat wij mooie foto’s in het bos konden maken met onze trouwauto. Wat een ervaring!
Als diner hadden wij gekozen voor een barbecue. Alles was vers bereid, het was overheerlijk. De salades, broden en sauzen waren nooit op, er was genoeg voor iedereen. Voor de kinderen hadden wij patat met een frikandel. Iedereen heeft genoten van het heerlijke eten.

0606 ASA FOTO & VIDEO-001 0616 ASA FOTO & VIDEO-001

Om ons toch nog een extra mooi moment te geven, brak de zon door! Snel naar buiten en foto’s maken. Dit zorgde er wel voor dat wij op blote voeten onze avondgasten verwelkomden. Het maakte niets uit, alles was relaxed, dit paste prima bij ons.
Tijdens het feest hebben wij onze eigen DJ geregeld. De bediening was top en de hapjes waren heerlijk. Wat een leuk personeel heeft Deining, niemand is iets te kort gekomen en vanwege het slechte weer mochten wij de hele dag gebruik maken van het grote terras. De avond eindigde wij met zakjes patat en een overnachting in het strandhuisje.

De volgende ochtend werden wij blij verwelkomd door Klaas met een champagne ontbijt.

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad, ondanks het weer. Na de bruiloft hebben wij ontzettend veel complimenten gekregen van al onze gasten. En dit is grotendeels te danken aan de grote flexibiliteit van Deining.

Ben je benieuwd hoe jullie bruiloft eruit kan zien bij Deining? Neem contact op voor meer informatie!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: