Waarom jullie ceremonie laten filmen?

Bij een aanvraag naar een wedding clip, krijgen wij steeds vaker de aanvraag voor het filmen van de hele ceremonie bij een bruiloft.

1385162_532951930118791_162713348_nWij, Robert en Francois van Royal Rushes komen uit de tv wereld en wij willen daarom ook dat we dit soort opnames professioneel benaderen, liever goed dan niet!!!

Als we een ceremonie geheel willen filmen, dan zouden we dat met minimaal drie camera’s willen opnemen, om het spannend te maken (met een camera is dit niet te doen, een camera op statief in de hoek is helemaal uit den boze).

Vroeger was er een tv-programma over trouwen en dat heette Love Letters met Linda de Mol (Tros), waar live een bruiloft werd gefilmd door vijf camera’s, daar was een studio vol licht en geluid, alles werd op de seconde getimed want het was live op televisie. Daarbij keken er ook twee miljoen mensen naar deze uitzending.

Een ceremonie zoals op tv is voor de meeste bruidsparen niet haalbaar qua kosten, maar ook door de aanwezigheid van meerdere camera- en geluidsmannen in een vaak te kleine ceremonie zaal. Daarom adviseren wij om de bruiloft niet op te nemen met meerdere camera’s, maar om de audio op te nemen van de ceremonie, dan kun je samen met de foto’s en het geluid van de speeches van de trouwambtenaar terug luisteren terwijl jullie de foto’s van het trouwboek terug kijken.

Onze bruidsparen zijn erg tevreden. Bruidsparen die toch alles willen laten opnemen, komen later met het verhaal dat ze de film maar één keer terug hebben gekeken omdat het eigenlijk een beetje saai en te lang is.

Met alleen audio van de ceremonie, beleef je de dag zoals in je gedachte had en maak je, je eigen beelden erbij, als perfecte herinnering.

foto

Willen jullie ook graag de ceremonie vastleggen? Bekijk de Best Wedding Deal van Royal Rushes en ontvang € 200,- korting op je wedding clip.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: