Top 10 trouwlocaties van het jaar

Dit zijn de 10 top trouwlocaties van Nederland!

Kasteel Montfoort is Trouwlocatie van het Jaar 2016

MONTFOORT – Het kasteel blijft de droomlocatie voor de bruiloft. Dat blijkt uit de tien meest populaire trouwlocaties van Toptrouwlocaties: zeven van de tien locaties op de lijst zijn kastelen en landgoederen. Toptrouwlocaties reikt ieder jaar op valentijnsdag een award uit aan de ‘Trouwlocatie van het Jaar’. De winnaar van 2016 is Kasteel Montfoort in het Utrechtse Montfoort.

Eigenaar Geke Ekelschot van Kasteel Montfoort werd verrast met de award ‘Trouwlocatie van het Jaar’. Een beloning voor het harde werken, zegt hij: “Wij gaan er voor met onze hele ziel en zaligheid. Het komt recht uit ons hart, dat is onze kracht. Dat we Trouwlocatie van het jaar zijn geworden is een bevestiging dat we goed bezig zijn!”

Dit is de Trouwlocatie Top 10!

  1. Kasteel Montfoort, Montfoort
  2. Kasteel de Hooge Vuursche, Baarn
  3. EAU Lounge, Rotterdam
  4. Mereveld, Utrecht
  5. Het Heerenhuys, Rotterdam
  6. De Landgoederij, Bunnik
  7. Green Village, Nieuwegein
  8. Landgoed te Werve, Rijswijk
  9. Landgoed Waterland, Velsen Zuid
  10. NH Château Marquette, Heemskerk

KasteelMontfoort_TrouwlocatieVanHetJaar

Sprookjeskastelen en trendy strandpaviljoens
Op het platform Toptrouwlocaties beginnen bruidsparen hun zoektocht naar die ene droomlocatie voor hun huwelijk en trouwfeest. Er zijn 675 bijzondere trouwlocaties  uit hele land aangesloten bij het platform, van sprookjesachtige kastelen tot trendy strandpaviljoens. Jaarlijks maken 436.000 bezoekers gebruik van het platform en vinden ruim  17.500 bruidsparen een trouwlocatie. De bezoekers van Toptrouwlocaties deden het afgelopen jaar het vaakst een aanvraag bij Kasteel Montfoort.

Bruidsparen bepalen de winnaar
De uitslag komt tot stand op basis van de aanvragen die bruidsparen doen op het platform Toptrouwlocaties. De gebruikers van het platform bepalen dus zelf wie Trouwlocatie van het Jaar wordt. Alle 675 trouwlocaties maken evenveel kans. Dat maakt het een eerlijke verkiezing, stelt locatieadviseur Marja de Hoon van Toptrouwlocaties. “De bruidsparen bepalen samen wie de winnaar wordt, niet alleen degenen die een poll invullen of een stem uitbrengen.”

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: