Weddingsigns

Je ziet bijna overal….weddingsigns. En geef toe, ze zijn leuk! Wil jij ook weddingsigns op je bruiloft? We delen graag wat gave ideeën met je.

Buiten dat de weddingsigns een erge leuke toevoeging zijn om jullie bruiloft te personaliseren, zijn ze ook erg praktisch. Jullie gasten weten meteen wat de bedoeling is, waar ze moeten zijn of waar ze mogen zitten. Je kunt ze uiteraard laten maken, maar je kunt je ze ook zelf maken.

Voor de verschillende momenten tijdens de bruiloft kun je weddingsigns gebruiken.

Welkomsbord
Je kunt kiezen voor een bord met jullie namen, eventueel jullie ‘love story’ of houten bordjes om jullie gasten welkom te heten. Gaan jullie voor strak gedrukte borden of eenvoudige beschilderde plankjes op een paal?

Welkom WelkombordWelkom at

Dagindeling
Altijd handig om nog even duidelijk te maken op welke moment wat gaat gebeuren. Hoe laat moet iedereen bij elkaar zijn voor de fotoshoot, hoe laat en waar begint het diner? Gebruik een pallet en schilder of plak de letters erop. Of timmer verschillende bordjes of letters op een paal. Decoreer deze eventueel nog met lint.
DagindelingRouting

Ceremonie
Willen jullie een seatingplan voor tijdens de ceremonie of is iedereen vrij om te zitten waar hij/zij dit wil. Je kunt bordjes aan de stoelen hangen of bijvoorbeeld kaartjes op de zitplaatsen leggen. Voordeel van een seatingplan is dat alle belangrijke gasten vooraan zitten en je jullie getuigen op handige plaatsen kunt zetten zodat zij makkelijk naar voren kunnen komen om de akte te ondertekenen.
Seating plan SeatingplanHappily ever after

Foto
Hebben jullie een speciale Instagram pagina of app waar al jullie gasten hun foto’s kunnen delen, laat weten hoe ze dit kunnen doen.
Snap the picture PhotoPhotobooth

Food & Drinks
Hebben jullie een speciale chocoladebar, cocktailbar of een specifiek menu? Gebruik een pallet en verf die in jullie kleur van de bruiloft of gebruik een fotolijst en verf deze met krijtverf. Verschillende lettertypes maakt het plaatje helemaal af. Of wat te denken van grote letters met verlichting!
Food sign Chocolat barBar

Wil je duidelijk maken dat jullie niet willen dat gasten zelf gaan filmen of foto’s maken tijdens de ceremonie? Op deze manier kun je dat op een grappige manier duidelijk maken. En niet zo’n fan van teksten? De silhouette lijsten zijn dan wellicht wat voor jullie.

Turn off your phone SilhoutteI belong with you

Kijk voor meer inspiratie op onze Pinterest pagina

Alle afbeelding via Pinterest.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: