“Kerst huwelijk” bij Kasteel de Hooge Vuursche

6I7A80176I7A8004

Trouwen, maar waar begin je? De setting was vrij snel besloten. We kozen voor een kerst huwelijk op Kasteel de Hooge Vuursche. Daarna hebben wij Bianca, de weddingplanner van Be Loved op internet gevonden. Zij heeft ons geassisteerd met het vormen van onze bruiloft. Wij zijn beide erg druk met ons werk en gezin en zij was een mooie aanvulling voor ons. Binnen 2 maanden was het huwelijk geregeld.


IMG_9947-2IMG_9908

IMG_3839IMG_3892

23 december 2015 zal voor altijd in ons geheugen gegrift staan. De perfecte bruid, aardige bruidegom, fantastische gasten kortom een perfecte dag. Kasteel  De Hooge Vuursche heeft geweldig bijgedragen aan deze mooie dag. Het personeel van Kasteel De Hooge Vuursche deed erg hun best om het onze bruiloft te maken. Ze waren erg professioneel, attent en gedurende de dag erg flexibel in de altijd aanpassende wensen van een kritisch doch gelukkig bruidspaar. De locatie is echt een one-stop shop. Een mooie klassieke zaal voor de ceremonie, gezellige ruimte met bar voor de receptie en een erg mooie zaal voor een perfect diner. De dag werd helemaal geperfectioneerd door de aankleding van Perplexz. De styling van Rick en Bianca heeft er echt voor gezorgd dat een al bijna perfecte locatie, de laatste stap maakte naar een uitmuntende bruiloftslocatie.

Na deze fantastische dag hebben wij overnacht in het kasteel en konden wij nog even nadromen samen met onze gasten aan een lekker ontbijt.

De hele dag gaat zo snel voorbij, maar zoals ze altijd zeggen: “Gelukkig hebben wij de foto’s nog”. Alle momenten prachtig vastgelegd door Sander van Flexmi.

IMG_0347 IMG_9893

6I7A8910 IMG_0341

6I7A8993IMG_0162

Dank aan alle leveranciers die dit voor ons hebben gerealiseerd.

Leveranciers:
Locatie: Kasteel de Hooge Vuursche
Fotografie: Flexmi
Visagie en haar: Bruid en Beauty Almere
Bloemen en styling: Perplexz
Weddingplanner: Be Loved
Drukwerk: Stijlvolle trouwkaarten
Muziek trio: Jazz trio
Taart: Patisserie de Ridder

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: