Kinderen welkom!

Hoeve Landzicht

Voor de één is hun bruiloft niet compleet zonder de kinderen, de ander kiest ervoor om geen kinderen uit te nodigen. Beide keuzes zijn persoonlijk, maar als jullie er voor kiezen wél kinderen uit te nodigen is het wel zo fijn als zij óók de dag van hun leven hebben!

Steeds meer locaties bieden daarom diverse kinderarrangementen aan of geven de mogelijkheid om een ‘nanny’ in te huren die extra aandacht geeft aan de kinderen. Een van deze locaties is Hoeve Landzicht vlakbij Utrecht. Zij gaan verder dan een kleurplaat en bieden voor elk moment van de bruiloft een passend kindvriendelijk mogelijkheid.

Continu speelplezier
Diverse faciliteiten zijn aanwezig, denk hierbij aan kinderstoelen of een commode. Ook een ruime speelhoek, springkussen en trampoline vallen goed in de smaak bij de jonge bruiloftgastjes. De limonade, Fristi, Chocomel en appelsap vloeit rijkelijk en dit alles met het doel de kinderen te vermaken en de ouders te ontzorgen.

SpeelhoekAquabubble

Ceremonie
Kinderen mogen bij Hoeve Landzicht op zitzakken vooraan zitten tijdens de ceremonie, een grote eer én volledig in het zicht van hun ouders. Tevens geeft het leuke foto’s en voelen de kinderen zich geheel op hun gemak.

Activiteiten uurtje
De huwelijksceremonie is natuurlijk een hele zit, daarom kunnen de begeleiders van Hoeve Landzicht de kinderen meenemen om een half uur of een uur leuke activiteiten te ondernemen zoals midgetgolf, lopen over water in een grote bal, op het springkussen springen en andere spelletjes. De ouders kunnen rustig borrelen en het bruidspaar feliciteren terwijl de kinderen kunnen uitrazen en hun energie kwijt kunnen in deze leuke activiteiten.

Het eten
Diner time! Voor de ouders een buffet, BBQ of 3-gangen diner en voor de kinderen uiteraard een speciaal kindermenu! Denk hierbij aan frites of een kindermenu in thema van de bruiloft. Erg populair is het zelf pannenkoekjes aan tafel bakken (pannenkoeken gourmetten genoemd)! Er kan hierbij gekozen worden voor een feestelijke kindertafel of de kinderen bij de ouders aan tafel.

PannenkoekengourmetKids tableKids taart

Kinderdisco en uitbuiken
Na het eten gaan de kinderen vaak naar huis, maar terwijl de ouders aan het uitbuiken zijn en zich voorbereiden op de feestavond kan er ook een spetterende kinderdisco worden georganiseerd. In de echte feestzaal met Jip-en-Janneke bubbels of in een disco-springkussen die Hoeve Landzicht gratis beschikbaar stelt.

Foto’s via Hoeve Landzicht en Pinterest

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: