Gerecyclede trouwlocatie opent deuren in Amersfoort

DLC Restaurant2

Elkaar het ja-woord geven in een trouwlocatie die volledig is gemaakt van gerecyclede materialen? Het kan vanaf vandaag op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Afgelopen zaterdag werd hier het DLC Restaurant officieel geopend.

De locatie fungeert van donderdag tot zondag als restaurant en is daarnaast beschikbaar als trouwlocatie. De locatie heeft een warme, ongedwongen en informele sfeer. Een beetje vintage en met veel groen. Je kunt er natuurlijk heerlijk eten met je gasten en er is een grote veranda waar je bij mooi weer lekker buiten kunt borrelen.

Bijzonder aan de nieuwe horeca- en huwelijkslocatie is dat het mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft mee te draaien in de maatschappij. Zo hebben cliënten van Stichting Bikkel geholpen bij de bouw en gaan cliënten van zorgorganisatie Amerpoort aan de slag in de naastgelegen kas en moestuin.

Bruidsparen die ervoor kiezen om tijdens de grote dag te dineren bij DLC Restaurant, kunnen een keuze maken uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten met lichte, pure en eerlijke smaken. Veel ingrediënten zijn afkomstig uit de regio. De groenten op je bord komen zelfs uit de kas en moestuin naast het restaurant. Verser kan niet!

DLC Restaurant3

Het restaurant ligt op een bijzondere plek. De huwelijkslocatie maakt onderdeel uit van de Wagenwerkplaats, het bruisende, industriële spoorcomplex in Amersfoort. Bruidsparen kunnen een combinatie maken met één van de andere inspirerende panden op het terrein.

Op een steenworp afstand liggen namelijk de twee succesvolle, monumentale zusjes van DLC Restaurant. Het Centraal Ketelhuis is bij stellen geliefd als feestlocatie. Dat geldt ook voor Het Oude Magazijn, dat tevens een mooie ceremonieopstelling biedt. ,,Als je deze locaties combineert, heb je steeds een andere setting tijdens je dag. Terwijl je geen reistijd kwijt bent. Heel verrassend en dynamisch.” Aldus Esmée Foppen van het DLC Restaurant.

Meer informatie: www.dlcrestaurant.nl

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: