A Green Village Winter Wedding

Trouwen in de zomer? Nee hoor: Wonderful winter weddings zijn hot!

Het ja-woord, de zoektocht naar een prachtige jurk en het vinden van een geschikte locatie: heerlijk. Maar heb je al eens nagedacht wanneer je gaat trouwen? Het is zo vanzelfsprekend dat je de bruiloft in de lente of zomer viert, in een groene omgeving en met de brandende zon op je gezicht. Lekker, maar waarom doen jullie het niet een keer helemaal anders? In hartje winter bijvoorbeeld. Een warme, knusse setting met duizenden lichtjes en brandende open haarden. Winter weddings zijn hot!

259
Ronald en Mirjam trouwden op 16 januari 2016 bij Green Village in Nieuwegein. Het kersverse bruidspaar heeft speciaal gekozen voor een winter wedding. Mirjam vertelt graag waarom:

“Bij het plannen van een bruiloft besef je al gauw dat ‘het weer’ een enorme druk legt. Wordt het wel zonnig? Wat moet ik aan? Deze onzekerheden hebben ons doen besluiten in de winter te trouwen; dan weet je tenminste zeker dat het slecht weer is. Bovendien vonden wij een winters thema eigenlijk heel romantisch. Wij hebben gekozen voor zaterdag 16 januari 2016.

410Ons oog viel al gauw op trouwlocatie Green Village in Nieuwegein, vanwege goede herinneringen uit het verleden maar ook
omdat er zoveel mogelijk is. Zo zijn het eigenlijk twee locaties in één. Na een intieme ceremonie hadden wij een winterse barbecue, gevolgd door een fantastisch verzorgd feest met meer avondgasten. Het team van Green Village liet alles op rolletjes verlopen.
Het winterse thema kwam op verschillende manieren terug: creatief gebruik van beeldmateriaal (een hart in de sneeuw), kleuren (zoveel mogelijk wit en sfeer (kaarsjes, schapenvachtjes en duizenden lichtjes). De dag was helemaal compleet toen wij ’s nachts in een sneeuwbui vertrokken, uitgezwaaid met tientallen sterretjes.

Als wij onze bruiloft over zouden doen, zouden wij deze dag gewoon nog eens kopiëren. Het was puur genieten, zowel voor ons als voor onze gasten.”

Trouwen in winterse sferen bij Green Village
Tijdens de wintermaanden is top-trouwlocatie Green Village in Nieuwegein geheel in winterse sferen gebracht, zowel binnen als buiten. Met meer dan 100.000 kerstlichtjes, winterse culinaire hoogstandjes, een verwarmd en overdekt buitenterras en de decoratie geheel in de warme stijl van het seizoen. Het ja-woord voor de open haard in het Koetshuis, een uitgebreide borrel op het verwarmde winterterras en aansluitend jullie feest in de grote feestzaal van de boerderij. Geheel verzorgd. Geen stress over het weer, jullie trouwen gewoon lekker binnen in een knusse opstelling. De gehele locatie is ook in de wintermaanden exclusief voor jullie bruiloft.

Meer informatie over een winter wedding bij Green Village? Bekijk de uitgebreide presentatie op Toptrouwlocaties.nl

gv vierkantFoto uitnodiging

Nero kerstZitje voor het Koetshuis

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: