Wat wordt de naam van het nieuwe appartement van Kasteel Cammingha?

Kasteel Cammingha, het kasteel naast De Landgoederij aan de Kromme Rijn in Bunnik, beschikt naast een trouwzaal ook over een volledig ingericht appartement. Het appartement is onlangs gerenoveerd en opnieuw ingericht, alleen een naam ontbreekt nog.

 Bruidssuite (7) Bruidssuite (12)

“Nu alle verbouwingen zijn afgerond, mist alleen nog een mooie, passende naam voor het appartement” vertelt manager Patrick van den Brink. “Wij vinden het leuk om onze relaties en mensen uit de omgeving hierin te betrekken en daarom hebben wij er een actie aan gekoppeld. Diegene die de leukste naam verzint, wint een overnachting in het appartement!” aldus een enthousiaste van den Brink.

Kasteel Cammingha
Kasteel Cammingha is een bijzonder kasteel dat dateert uit 1395. Het is momenteel een populaire locatie voor huwelijken, vergaderingen en bijeenkomsten in de kasteeltuin. Het appartement in het kasteel is uniek in de omgeving. Het heeft een woon/zitgedeelte, keuken, badkamer en aparte slaapkamer. Het appartement wordt ingezet als bruidssuite en als ruimte om in informele setting te vergaderen. Met het verbeterde comfort en stijlvolle uiterlijk is het zeker ook geschikt als logement of B&B.

 Bruidssuite (27) Bruidssuite (20)
Maak kans op een overnachting

“Wij willen graag dat de gasten zich thuis en op hun gemak voelen in het appartement” vertelt van den Brink verder “een leuke, passende naam mag daarom niet ontbreken!” Mensen kunnen tot en met 4 mei aanstaande hun suggestie mailen naar info@delandgoederij.nl of een reactie plaatsen op de facebookpagina van Kasteel Cammingha. Maandag 9 mei wordt de naam en de winnaar bekend gemaakt.

Bruidssuite (10)

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: