Honeymoon!

Africa SunEn dan….. Je hebt JA gezegd! Van harte gefeliciteerd!
Er staan jullie zoveel mooie dingen te wachten, zoveel te organiseren maar ook zoveel liefde! Wat een mooie tijd; de voorbereidingen naar de grote dag.
Voor ieder bruidspaar staat er veel te gebeuren, want of je het nu heel groots aanpakt of juist heel klein,  in jullie eigen woonplaats trouwt of op een andere mooie plek in Nederland of in het buitenland, er moet van alles worden georganiseerd.

Voor veel bruidsparen geldt dat deze organisatie leuk is, maar soms ook stress met zich meebrengt. En dan hebben we het alleen nog maar over de organisatie van die mooie dag. Maar na de mooie dag komt (veel heel veel bruidsparen) ook nog die mooie reis.

lake viewDe huwelijksreis
Wát is de perfecte huwelijksreis? Daar kan niemand anders dan het bruidspaar zelf antwoord op geven. Want misschien hebben jullie wel zin om na die drukte en die mooie dag niets anders te doen dan op het strand te liggen. Of is de perfecte reis voor jullie misschien wel een verre reis, terwijl je normaal binnen Europa op vakantie gaat. Willen jullie rondreizen of verblijf je liever rustig op 1 plek? Kortom, veel om over na te denken.

Heel erg van belang; ga niet blind af op de tips van anderen. Deze reis moet UNIEK worden! En ‘anderen’ kunnen enorm hebben genoten van dat ene hotel, maar als dat aan het strand, in ‘the middle of nowhere’ ligt en jullie willen juist lekker actief bezig zijn, dan kan het nog zo’n mooi hotel zijn, maar dan zal het niet aansluiten op jullie wensen.

Budget
Voordat je op reis kunt is altijd van belang dat je het budget bepaalt wat je wilt besteden aan deze reis. In het ‘geweld’ van rekeningen die jullie om de oren zullen vliegen tijdens de voorbereidingen is het goed om na te denken over het beschikbare budget voor de huwelijksreis. Ga dus niet te laat van start met de planning van je huwelijksreis. Want hoe jammer zou het zijn als blijkt dat je aan het einde van de rit te weinig budget over hebt voor die unieke huwelijksreis?

NY sky lineStrand of stedentrip?
Veel bruidsparen benaderen mij met de ultieme wens om een keer in zo’n huisje op palen, boven het water te verblijven. Een absoluut unieke ervaring en voor velen de mooiste plek waar ze ooit zullen slapen. Maar wat velen zich niet realiseren is dat deze prachtige accommodaties op plekken staan waar buiten de (onder)waterwereld niet veel meer te beleven is. Past dat dan wel bij jullie?
Of zou je die mooie accommodatie willen combineren met bijvoorbeeld een rondreis ervoor of erna?
Een stedentrip is een bijvoorbeeld van een zeer onderschatte manier van het vieren van je huwelijksreis. Zeker voor mensen die iets minder budget hebben. Stedentrips kun je zo gek maken als je zelf wilt, denk aan bijvoorbeeld het bezoeken van een mooie show, dat ene hele bijzondere restaurant bezoeken, fietsen door onbekende wijken of een helikopter vlucht boven de metropool. Kies je voor kleinschalig, eenvoudig of een juist een super luxe hotel? Keuze zat in de mooiste steden ter wereld!

TanzaniaCollect memories not things!
Het allerbelangrijkste advies wat ik jullie graag zou willen geven; denk er eens aan om je huwelijksreis (of delen ervan) cadeau te vragen. Want laten we eerlijk zijn; jullie hebben toch ook alles al??

Jullie tijd samen, het terugdenken aan en praten over die mooie dag, alle mooie nieuwe dingen die jullie samen gaan zien en beleven, dat zorgt ervoor dat de reis uniek wordt, waar jullie ook heen zullen gaan!
Er is dus niets mooiers om dat van jullie dierbaren cadeau te krijgen; herinneringen maak je samen en gaan nooit verloren!

Met reislustige groet,

Desirée Kuperus-Mafait – The Travel Club Laren

Foto’s via The Travel Club Laren

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: