Oeps…ongelukje

Happy groom RegenVrijdag de 13e….je zult het niet meteen denken, maar er zijn toch veel stellen die vandaag in het huwelijksbootje stappen. En nu is het maar hopen dat ze er niet net naast stappen.

Gemiddeld is de aanloop naar de bruiloft 12 maanden. Veel tijd om veel dingen te regelen en je hoopt dan ook dat alles tot in de puntjes geregeld is. Maar sommige dingen kun je niet voorkomen.

In het Nationaal Trouwonderzoek 2016 hebben wij de bruidsparen ook gevraagd naar het meest gênante moment van de huwelijksdag.
Hieronder een rijtje van de meest gênante momenten:

  • De fotograaf was niet bij de aankomst: hij zat in de McDonald’s een hamburger te eten;
  • Bij de fotoshoot werd ik (de bruid) in de lucht gegooid, dit ging fout en ik ben hard gevallen;
  • Als bruid binnenkomen zonder dat iemand het door heeft, omdat niemand op zat te letten;
  • Dat de DJ de muziek van de openingsdans niet inkortte zoals gevraagd. Het nummer duurt enorm lang en zou na 2,5 minuut uitgedraaid worden. Maar we hebben hem uit moeten dansen: bijna 6 minuten dus…
  • Door een allergische reactie door de zonnebank kon ik mijn hakken niet meer aan. De openingsdans op sneakers ging totaal niet meer doordat mijn jurk te lang was. Een half jaar voor geoefend!
  • Dat mijn jurk te strak zat, waardoor ik halverwege de avond niet lekker voelde (misselijk);
  • Ongenode gasten bij het feest: men had de kaart niet goed gelezen dat het zonder kinderen was;
  • Mijn schoonmoeder van 82 jaar versprak zich bij het uitreiken van het trouwboekje. Ze noemde de naam van de ex van mijn man tegen mij bij het gelukwensen;
  • Dat we allebei enorm dronken zijn geworden op het feest.

NoodkitEn voor veel pechgevallen geldt dat de oplossing vaak in je noodkoffer zit. Neem tijdens de fotoshoot een wit plaid en paraplu mee zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vuil op je trouwjurk terwijl de ceremonie nog moet beginnen. Zolang jullie goede en betrouwbare ceremoniemeesters hebben, een duidelijk draaiboek en goede afspraken met de leveranciers zijn de grootste problemen al uit de lucht. En voor alle andere dingen… keep smiling, you’re married!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: