En de winnaars zijn…

Onder alle bruidsparen die hun definitief geboekte locatie aan Toptrouwlocaties doorgeven, verloten we maar liefst twee keer per jaar fantastische prijzen! Lees hier de reacties van de prijswinnaars van de verloting in juni 2016.

Het is bijna niet te bevatten, wat een geluk, echt geweldig, we zijn ontzettend blij met deze prijs!

Kasteel de Hooge Vuursche

Huwelijksdag t.w.v. maximaal € 10.000,- bij Kasteel de Hooge Vuursche
Bruidspaar Mitchell & Kelly
Via Toptrouwlocaties.nl hebben we heel veel bezichtigingen gehad, we hebben er best lang over gedaan. Uiteindelijk hebben we onze droomlocatie gevonden en gaan wij trouwen in Kasteel de Hooge Vuursche. Toen we gebeld werden dat wij de hoofdprijs (t.w.v. €10.000 voor onze locatie!) hadden gewonnen, konden en durfden we niet te geloven dat het echt waar was. Het is bijna niet te bevatten, wat een geluk, echt geweldig, we zijn ontzettend blij met deze prijs! Onze trouwdag kan nu al niet meer stuk en we kunnen met heel veel plezier aan de slag met de voorbereidingen, hartstikke bedankt!

Peter Dana - Royal Rushes

Wedding Clip van Royal Rushes t.w.v. €1.200,-
Bruidspaar Peter & Dana
Nooit winnen wij iets. Dus de verrassing was groot toen wij gebeld werden door Toptrouwlocaties. We hadden een wedding clip van Royal Rushes gewonnen. Iets wat sowieso al heel hoog op ons verlanglijstje stond. We zijn er dan ook super blij mee. We kijken heel erg uit naar onze bruiloft in november en kunnen door de weddingclip nog heel lang terug kijken op onze mooie dag!

 
Matthijs Julia - Schaap en Citroen

Set trouwringen van Schaap en Citroen t.w.v. €1.000,-
Bruidspaar Matthijs & Julia
Afgelopen zaterdag tijdens een drukke werkdag zie ik dat ik een gemiste oproep heb. Toen ik terugbelde had ik nooit verwacht zo’n mooie mededeling te krijgen. In de avond snel alles verteld tegen mijn toekomstige vrouw en ook zij kon haar geluk niet op! Wij zijn er super blij mee en kunnen absoluut niet wachten tot de afspraak en de bruiloft! Geweldig! Veel lof voor organisatie die de Open Toptrouwlocatie Route mogelijk maakt. Wij hebben een super dag gehad en zullen jullie zeker bij iedereen aanraden! Heel erg bedankt!

Wil jij ook kans maken op mooie prijzen?
Geef jullie definitief geboekte trouwlocatie door en wie weet behoor je tot één van de prijswinnaars in de volgende prijsverloting.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: