Weddings nummer 1 van Nederland!

DSC08175

En ook Weddings in Rotterdam hebben wij mogen verblijden met een award voor populairste bruidsmodezaak. Van de bruiden die deel hebben genomen aan het Nationaal Trouwonderzoek 2016, vonden de meeste hun droomjurk bij Weddings. Wij hebben eigenaar Tim van der Velde verrast tijdens het inkopen van de trouwjurken van het Nederlandse merk LadyBird.

Weddings is de grootste bruidswinkel van Europa met maar liefst 950 m2 vol trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Privé pasruimten waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. Een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Uit het Nationaal Onderzoek is tevens naar voren gekomen dat ongeveer 9 maanden voor de bruiloft georiënteerd wordt op een trouwjurk. Maar liefst 77% van de bruiden gaat eerst op internet inspiratie opdoen voor haar trouwjurk en 50% van de bruiden slaagt in de eerste winkel.

Ben jij op zoek naar jouw droomjurk? Maak een afspraak bij Weddings en vindt jouw jurk!

Bekijk hieronder een selectie van prachtige jurken van merken zoals Pronovias, Linea Raffaelli, Blue by Enzoani en Allure.

Allure Pronovias - BellamyBlue by Enzoani

Cosmobella Essense of Australie La Sposa

Linea Raffaelli ModecaRembo Styling

Afbeeldingen trouwjurken via Weddings

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: