Getting ready

Winactie

Jullie grote dag is aangebroken, vandaag gaan jullie trouwen! Op tafel staan warme croissants, een kan jus d’orange, vers fruit en jij zit in je kimono rustig om je heen te kijken naar iedereen die in de weer is op jou een nog mooiere versie van jezelf te maken.

Vanaf dit moment wordt ook alles vastgelegd door jullie fotograaf. Maar wat zijn nou leuke foto’s van jouw ‘getting ready’ moment?

Juist omdat er zoveel gave foto’s zijn van het aankleedmoment hebben wij een leuke actie bedacht in samenwerking met Hôtel Droog.
Deel deze week jullie mooiste, liefste, grappigste of meest schattige foto van het aankleedmoment en maak kans op een overnachting inclusief ontbijt in Hôtel Droog. Deel de foto op onze Facebook of Instagram pagina en op 8 juli, de trouwdatum van het jaar, maken wij de winnaar bekend (aan het begin van de middag). Vergeet niet op Weddingplanner op Facebook en/of Instagram te liken!

BabygirlMoeder en dochter Cute flowergirlChampagneGetting ready

Jurk hangt klaarBruidsjonkerMelanie & Stuart's Pacific Palms Wedding

Champagne Cruesli ontbijt Koffiebekers

TrouwschoenenGetting ready groom


Having fun MirrorMake up

Boudoir shoot Boudoir Boudoir2

Heavenly honeymoons starts at Hotel Droog, with the One and Only Bedroom. For a unique post-wedding pampering, book a luxury newly-weds package for only.

Hotel Droog

Foto’s getting ready via Pinterest


Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: