Nieuwe collega

F. Kirby-Petruccio picture

Hoi!

Mijn naam is Francesca Kirby-Petruccio en vanaf vandaag ga ik aan de slag bij Toptrouwlocaties als Locatie adviseur. Ik ben opgegroeid in Amsterdam en ben half Engels & half Italiaans. Ik ben
heel blij dat ik het Toptrouwlocaties team mag versterken omdat ik al mijn hele leven lang een passie deel voor bruiloften en zelfs wedding planner wilde worden. Je zou dus kunnen zeggen dat dit mijn droombaan is!

De afgelopen 5,5 jaar heb ik als Communicatie, PR & Event Specialist bij The New Motion gewerkt. The New Motion is een jong Amsterdams bedrijf dat laaddiensten verkoopt aan eigenaren van elektrische auto’s. Daar ben ik o.a. verantwoordelijk geweest voor de email marketing, het schrijven en versturen van persberichten en het organiseren van evenementen. Ik heb daar een fantastische tijd gehad, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. En die heb ik gevonden!

Ik kijk er naar uit om bruidsparen te helpen met het vinden van hun droom trouwlocatie, om locaties te helpen om dé trouwlocatie van Nederland te worden en om met mijn communicatie & pr ervaring iets toe te voegen aan het team.

Tot snel!

Francesca

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: