Trouwen in een hotel

Veel bruidsparen kiezen ervoor om in een hotel hun trouwdag te vieren. Hotels zijn er in Nederland genoeg en zijn op bijna elke locatie te vinden… Aan het strand, in het bos, in een stad of in een weiland. Hotels zijn er ook in verschillende stijlen: modern, klassiek, industrieel, landelijk, eenvoudig of romantisch. Er is genoeg keuze qua locatie en sfeer die je op je trouwdag wil uitstralen.

Trouwen in een hotel heeft ook veel voordelen:

  • Gasten die van ver komen hebben de mogelijkheid na het feest in het hotel te overnachten. Soms is een korting mogelijk wanneer je overnachtingen erbij boekt.
  • Bij grotere hotels kun je vaak meerdere zalen gebruiken voor verschillende onderdelen van je trouwdag. Sommige hotels zijn ook officiële trouwlocaties wat betekent dat je daar ook kan trouwen in plaats van op het gemeentehuis. De ceremonie is bijvoorbeeld buiten, het diner in de eetzaal en het feest in een aparte zaal. Alles kan op één locatie.
  • Vaak zijn er evenementen/weddingplanners die bij een hotel in dienst zijn. Zo krijg je hulp bij de organisatie en invulling van de dag en hoef je geen aparte wedding planner in te schakelen.
  • Hotels zijn gewend om voor grote aantallen een diner te koken.

Hippe & moderne hotels

Hotel Droog, Amsterdam. Courtyard en Library.Corona den haag

Van links naar rechts: Hotel Droog, Amsterdam –  Hampshire Classic Hotel Corona, Den Haag  – Conservatorium Hotel, Amsterdam – De Rechtbank, Utrecht . Bekijk hier meer hippe en moderne hotels.

Romantische hotels

Romantisch-La Caverna Berg en TerblijtRomantisch - Waldorf Astoria - AmsterdamRomantisch - Landgoed Groot Warnsborn, ArnhemRomantisch - <a href=

Van links naar rechts: La Caverne, Berg en Terbijt Waldorf Astoria, Amsterdam  – Landgoed Groot Warnsborn, Arnhem-  Kasteel de Essenburgh, Hierden. Bekijk hier meer romantische hotels.

Hotels met tuin

Puur Lage Vuursche - UtrechtSandton Château De Raay BaarloLangoed Duin en KruisbergLandgoedhotel de Wilmersberg, de Lutte

Van links naar rechts: PUUR Lage Vuursche, UtrechtSandton Château De Raay, BaarloLandgoed Duin en Kruidberg, Santpoort-NoordLandgoedhotel de Wilmersberg, De Lutte. Bekijk hier meer hotels met een tuin.

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer mooie hotels!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: