Real wedding bij Green Village

Op 18 september 2015 is de dag dat Jeroen en ik 10 jaar samen zijn. We hebben een uitje gepland zonder de kids, zal hij me vandaag dan echt ten huwelijk gaan vragen?

Na het werk rijd ik (toch wel een beetje gespannen) naar de Bed & Breakfast waar we gaan slapen. Nadat onze spulletjes zijn gedropt, gaan we met een taxi naar Buitenplaats Slangevegt in Breukelen. Hier hebben we heerlijk gegeten, maar het “verwachte” aanzoek kwam maar niet. Toch een beetje teleurgesteld (maar wel na een gezellige avond) stapten we in de taxi terug naar de Bed & Breakfast. Hier krijg ik de opdracht van Jeroen om de jacuzzi aan te zetten en toen ik terug kwam in de woonkamer stond Jeroen daar met een mega bos rode rozen… Hij verraste me met een mooie en emotionele speech en ging op zijn knieën! Uiteraard was mijn antwoord: JA! Een meisjes droom die uitkomt..

slangevegtb en b

Al jaren weet ik precies wat ik allemaal zou willen tijdens onze huwelijksdag, in mijn hoofd is het draaiboek al af, maar nu is het echt: we gaan onze bruiloft organiseren. Al vele malen heb ik als ceremoniemeester geholpen bij de bruiloft van mijn broer, zus en vriendinnen. Samen met Jeroen maak in een programma, stellen we de gastenlijst samen en maken we een kostenindicatie. De opdracht is duidelijk: ik mag beginnen met plannen, maar ik moet wel binnen het besproken budget blijven (wat me ook gelukt is..!).

spaarvarkenGuest list liggend

Trouwlocatie: Green Village
Toen ik 6 jaar geleden bij Toptrouwlocaties kwam werken, was het mij vrij snel duidelijk: als ik ooit ga trouwen en Jeroen is het ermee eens, dan kies ik zeker voor Green Village. Aan de buitenkant een landelijke uitstraling: een mooie tuin met veel bloemen, een boerderij, diertjes en aan de binnenkant strak/modern. Voordat we een definitieve keuze konden maken, zijn we ook bij Klooster Bethlehem gaan kijken. Ook een hele mooie locatie, waar veel mogelijkheden zijn en een mooie tuin. Uiteindelijk waren we er toch beide van overtuigd, we hebben gekozen voor Green Village.

green villageJD0B2424

9 juli 2016
’s ochtends vroeg op, zodat ik om 7:30 uur bij mijn ouders kon zijn. Nadat Nicole mijn haren had gedaan en Laura mijn make-up, mocht ik dan eindelijk mijn trouwjurk aan. Een heel bijzonder moment dat Jeroen en ik elkaar voor de eerste keer zagen, ik vond zijn pak helemaal geweldig! Onderweg naar Green Village hadden wij (en ook alle andere gasten) file, waardoor we wat korter de tijd hadden voor de fotoshoot, maar uiteindelijk toch goed gekomen. Na het maken van de foto’s hebben we met onze kinderen, familie en getuigen geluncht.

JD0B1601JD0B1528 (2)

Toen alle daggasten gearriveerd waren, was eindelijk het moment dat Jeroen, de bruidsjongen, -meisjes en ik samen met mijn vader over de witte loper naar voren mochten lopen voor de ceremonie. Pauline Krom was onze ceremoniespreekster, waar het vanaf het eerste moment heel goed mee klikte. Doordat ze veel tijd gestopt heeft in de voorbereidingen, was de ceremonie heel persoonlijk en paste deze perfect bij ons. Een aantal familie/vrienden van ons spraken tijdens de ceremonie een wens uit, iets wat heel bijzonder was. We zouden dit iedereen adviseren, aangezien je los van je getuigen, toch meerdere gasten kan betrekken bij de ceremonie.

JD0B1978JD0B2037

Na de ceremonie was het tijd voor Prosecco en een heerlijke bruidstaart via Cake5! We werden ook uitgebreid verrast door familie met speeches en foto’s. Ook tijdens het diner werden wij verrast met een leuk filmpje over vroeger van mijn beste vriendinnetje en een mooi en emotioneel verhaal van mijn broer.

JD0B1869JD0B1854

Na het diner was onze openingsdans en daarna ging het feest helemaal los! Voor de bruiloft hebben we uitgebreid contact gehad met DJ Charles over onze wensen en deze heeft hij super opgepakt. We hebben de hele avond op de dansvloer gestaan, dus dat zegt genoeg! Toen het feest (helaas) afgelopen was, stonden alle gasten buiten met sterretjes, wat een mooie afsluiting en een geweldige verrassing. Bijna alle daggasten bleven in hetzelfde hotel slapen als wij: Van der Valk Houten. We gingen met z’n allen in een bus, waar het feestje nog even door ging. Hopelijk heeft de buschauffeur het een beetje overleefd… De volgende ochtend hebben we met z’n allen ontbeten, waardoor je de dag nog eens kon doorspreken, echt een aanrader dus!

JD0B1727JD0B2176

Deze dag is mede dankzij onze familie & vrienden echt geweldig geweest. Onze ceremoniemeesters Annemieke & Loes hebben het geweldig geregeld en Marloes van Green Village heeft alles perfect georganiseerd. De gehele dag verliep zoals van tevoren besproken was en niks was te veel. We zouden het graag nog eens over doen!

Fotografie trouwdag: Royal Rushes
Volkswagen T1 bus is te reserveren via tedsvwbus

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: