Real Wedding bij Kasteel Montfoort

In november 2014 maakte wij een rondtrip door Florida waarbij we ook een bezoekje brachten aan Marco Island. Wij zaten daar in een prachtig hotel aan een prachtig strand.’s Avonds hebben wij gedineerd op een boot bij zonsondergang en een strandwandeling gemaakt waar Joris mij ten huwelijk vroeg! Geheel onverwacht maar natuurlijk zei ik ‘JA’!

De ceremonie
Op 3 oktober 2015 zijn wij, Joris en Nadine, getrouwd in Kasteel Montfoort. Wij hebben onze dag als een sprookje beleefd waarin wij de hoofdrol speelden! Met een koets arriveerden mijn vader en ik bij de Commanderije van Sint Jan voor de ceremonie. De ceremonie was erg mooi, mede omdat Joris en ik elkaar daar voor het eerst zagen en ik weggegeven werd door mijn vader. Met ‘A Sky Full Of Stars’ van Coldplay op de achtergrond liep ik samen met mijn vader de Commanderije binnen waar Joris al op mij stond te wachten. Het was een emotioneel en dierbaar moment. Onze BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand), Dirk Zeelenberg, gaf een ontzettend leuke speech waarin serieuze momenten werden benoemd maar ook met veel humor.

© Marina Kemp - Flitsend Fotografie 001© Marina Kemp - Flitsend Fotografie 014© Marina Kemp - Flitsend Fotografie 002© Marina Kemp - Flitsend Fotografie 004

Omdat het prachtig weer was, verplaatste wij ons na de ceremonie naar het terras van het kasteel. Hier werd met een glas bubbels en een toast geproost op ons huwelijk. De bediening zorgde ervoor dat iedereen een stukje taart had en nooit zonder een drankje in de hand stond. Na de toast was het tijd voor de fotoshoot in een mooie privé tuin met onze fotografe Marina Kemp.

© Marina Kemp - Flitsend Fotografie 008© Marina Kemp - Flitsend Fotografie 010

Het diner
Daarna volgde het diner in de Poortenzaal, deze was zoals alle andere ruimtes ook super mooi versierd. Iedereen zat aan één lange tafel waardoor het erg gezellig was. Joris en ik hadden gekozen voor verschillende voorgerechtjes die her en der op tafel werden gezet zodat iedereen kon pakken wat die maar wilde. Het tussengerecht genoten wij in een andere ruimte zodat de grote tafel gedekt kon worden voor het hoofdgerecht. Voor het dessert konden onze gasten kiezen uit allerlei kleine toetjes en werden er grote bakken met stikstof op tafel gezet waarin je onder andere fruit met chocola en slagroom kon bevriezen. Dit gaf het nagerecht een speels en gezellige sfeer!

© Marina Kemp - Flitsend Fotografie 015© Marina Kemp - Flitsend Fotografie 017

Om 20.30 gingen alle gasten naar de Schepenenzaal/Orangerie voor het feest. Joris en ik maakte een spetterend entree met de openingsdans op ‘Thinking Out Loud’ van Ed Sheeran. Waarna het feest losbarstte met de band MmoozZ.

© Marina Kemp - Flitsend Fotografie 019© Marina Kemp - Flitsend Fotografie 018

Wij kijken terug op een ontzettend mooie, goed georganiseerde dag waar alles volgens plan verliep. Dit mede door het fijne personeel van Kasteel Montfoort die precies weten hoe je niet alleen een bruidspaar, maar ook alle gasten tevreden houdt!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: