Real Wedding bij Kasteel Duurstede

‘Als we trouwen, dan in Kasteel Duurstede’

Een romantische sfeer en vele fotogenieke plekjes. Kastelen en bruiloften lijken bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. En als je dan het geluk hebt om in de buurt van een authentiek kasteel te wonen, dan is de keuze voor een trouwlocatie snel gemaakt.

Kasteel Duurstede (9) Kasteel Duurstede (11) Kasteel Duurstede (6)

Het was een prachtige nazomerdag waarop Maaike Eekhart-de Jong en Jeroen Eekhart elkaar het ja-woord gaven. ,,We wandelen regelmatig in Wijk bij Duurstede”, vertelt Maaike. ,,Tijdens één van onze rondjes om het kasteel zei ik tegen Jeroen: ‘Als we ooit trouwen, dan vind ik dit een mooie locatie’.” Toen het stel op zoek ging naar een trouwlocatie, stond Kasteel Duurstede daarom hoog op het verlanglijstje. Maaike: ,,Het kasteel was net helemaal verbouwd. Na een bezoek aan de Open Toptrouwlocatie Route waren we direct verkocht. De sfeer van de locatie en de faciliteiten zijn gewoon geweldig! Dit was het.”

Kasteel Duurstede (3) Kasteel Duurstede (7)

Het stel maakte volop gebruik van de vele ruimten in het kasteel. ,,We hebben de huwelijksceremonie in het prieel in de kasteeltuin gehouden, aansluitend hebben we met 75 daggasten geborreld en gebarbecued op de binnenplaats en tijdens het feest ‘s avonds konden de gasten zelfs kiezen uit dansen op de tweede verdieping of loungen op de derde. Al onze wensen zijn goed opgepakt en uitgevoerd. Het was een perfecte dag.”
Kasteel Duurstede (1)Fotocredits: Van der Lee Fotografie

 

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: