In de bakfiets naar Het Oude Stadhuys

Met prachtige historische gebouwen en knusse steegjes leent het centrum van Gouda zich perfect voor huwelijksfotografie. Met als kers op de taart: het daadwerkelijke ja-woord in Het Oude Stadhuys.

Toen Thijs van der Voort en Wendy de Rijk uit Waddinxveen besloten te trouwen, viel hun keuze op Het Oude Stadhuys in Gouda als huwelijkslocatie. ,,Gewoon een prachtige locatie. Vooral de Burgerhal viel meteen in de smaak”, vertelt Wendy.

Oude Stadhuys (5)Oude Stadhuys (9)Oude Stadhuys (10)GoudaGrande entree
Na een fotosessie in de Goudse straatjes maakte het stel een grande entree. ,,In een bakfiets! Ik met mijn jurk erin, samen met mijn zoontje van 3 en dochter van 1. En Thijs achter het stuur. Hij mocht ons trappen naar Het Oude Stadhuys. Goed geregeld”, lacht Wendy.

Mooie dag
De volledige huwelijksdag vond plaats in Het Oude Stadhuys. ,,Na de ceremonie hadden we een toost en de mogelijkheid tot feliciteren. Daarna verplaatsten we ons naar de Burgerhal om met de dj en saxofonist een gezellige middag te hebben. Na de receptie zijn wij met de familie naar de Sterzaal gegaan om hier heerlijk te dineren. Alles verliep zoals we in gedachten hadden en ook onze gasten vonden het een hele mooie dag.”

Oude Stadhuys (6) Oude Stadhuys (3)
FotocreditsHan ter Beek

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: