Canadese bruiloft in Kasteel de Schaffelaar

Voorthuizenaren Inge Top en Marcel van Veldhuisen pakten hun bruiloft in Kasteel De Schaffelaar groots aan. Inge heeft vier jaar in Canada gewoond en wilde dit tijdens de bruiloft graag laten terugkomen, daarom hebben ze gekozen voor een ‘Noord-Amerikaans’ geïnspireerde bruiloft.

Dat betekent een grote ‘weddingparty’ bestaande uit bridesmaids, waaronder vriendinnen uit Canada, groomsmen, trouwringen die door een oehoe uil werden ingevlogen en zelfgeschreven geloften.“We werden zelfs verrast met een gospelkoor tijdens de kerkdienst”, vertelt Inge. “Verschillende vrienden en familieleden hielden een persoonlijke speech of droegen een gedicht voor. Het was een dag met een heel persoonlijk tintje.”

Schaffelaar (6)Schaffelaar (5)

Omdat Inge en Marcel zelf ook in Voorthuizen wonen, zochten zij een trouwlocatie in de buurt. “Tijdens de bezichtiging bij Kasteel De Schaffelaar werden we gelijk verliefd op het interieur. Het gaf ons gelijk een goed gevoel en het paste ook perfect bij de sfeer die we op onze dag willen uitstralen.”

Schaffelaar (12)Schaffelaar (14)

“Onze gasten waren erg te spreken over de bediening en over het eten kregen we veel complimenten. Ook vonden onze gasten de stijl van het interieur supermooi. De lay-out van de zalen werkte ook erg goed. Sommigen gasten wilden rustig zitten en kletsen, andere dansten de hele avond. Dit was goed mogelijk door de verschillende ruimtes.”

Schaffelaar (2)Schaffelaar (13)

Schaffelaar (1)

Fotocredits: Geliefd Fotografie
Meer informatie over Kasteel de Schaffelaar lees je op deze pagina.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: