Real wedding: Trouwen bij Landgoed Huis de Voorst

Een stijlvolle bruiloft in relaxte sfeer. Rick en Kimberly zijn al tien jaar bij elkaar, maar als je naar ze kijkt lijkt het alsof ze nog in de eerste weken van hun relatie zitten. Wat kunnen die twee verliefd naar elkaar kijken, zo ontzettend mooi om te zien! Pure liefde en het is daarom niet gek dat zij op 8 juli 2016 elkaar het ja-woord gaven in Eefde.

Stijlvol en behulpzaam
Voor hun bruiloft hadden Rick en Kimberly drie locaties bezocht. Huis de Voorst was niet direct hun favoriet en daar gingen ze dan ook als laatste heen. Het is een heerlijk lief en naar eigen zeggen ‘normaal’ stel en ze hadden niet verwacht dat de locatie qua budget en stijl bij ze zou passen. Maar wat veranderde dat toen ze aan kwamen rijden op de prachtige oprijlaan. Kimberly was gelijk verkocht! Alles kon in de voorbereidingen en het personeel van Landgoed Huis de Voorst was echt in dienst van het bruidspaar. Die klantgerichtheid hadden ze bij de andere locaties niet gevoeld.

hoofdfoto1

Trouwen bij de groene beuk of in de prachtige Koningskamer.
Romantischer kan het niet. Voorzien van talloze Franse witte lantaarns, antiek witten trouw katheder & stijlvolle witte Chiavari stoelen. Mooier kon het niet. De intieme tuin wordt omringd van witte rode dennendrons en was dit prachtige Landgoed, met zijn Engelse colonnades en Franse architectuur de back drop van de ceremonie Prachtig!

89

De ceremonie vond plaats in de Koningskamer met zijn fluweel Turquoise kleuren behang en, in Venetiaanse stijl, ontworpen fluwelen gordijnen. Helemaal in de stijl van een Italiaanse Palazzo.

ceremonie Koningskamer1ceremonie Koningskamer

Diner
De dag verliep als een flow waarin gebruik gemaakt werd van alle vertrekken , welke allen een eigen stijl en uitstraling hebben & hierdoor een lust voor het oog geboden wordt. Het diner vond plaats in de Henry Purcell en had als thema de Toscaanse & Venetiaanse stijl. Chef kok Robert maakt een culinaire reis door de Italiaanse keuken uiteraard met passende wijnen. Wedding designer Christian Kuzatko ontwierp hiervoor de volledige aankleding, stijlvoll maar met een hoge “samen tafelen” gehalte. Een locatie waar men denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen.

De gehele locatie ademt een gemoedelijke, toegankelijke sfeer uit met veel oog voor het detail. De uitgesproken Franse & Engelse architectuur laat je even terug verzetten naar het jaar 1695. Niet voor niets wordt Landgoed Huis de Voorst, “Het Versailles in de achterhoek” genoemd.

details KoingskamerKoningskamer

Dress to impress
Kimberly had haar oog laten vallen op een jurk van internet. Wat balen dat ze die niet in de winkel hadden om te passen. Want deze bruid had een zeer uitgesproken mening over de jurk die ze zou dragen op haar mooiste dag. Hij moest niet strapless zijn en ze wilde veel kant. Grea van Beijer Besselink in Beltrum liet zes jurken zien waarvan ze één jurk echt prachtig vond. Na het passen en de goedkeuring van de vijf vrouwen die mee waren wist ze het zeker. Dit moest hem worden. Totaal anders dan ze van te voren in haar hoofd had, deze was namelijk wel strapless en bevat helemaal geen kant.

Rick zijn pak is gekocht bij Roka in Enschede. Kimberly had al laten doorschemeren dat ze het liefst een blauw of grijs pak wilde, maar Rick wilde absoluut niet zeggen hoe zijn pak er uit zag. Een complete verassing dus toen ze elkaar voor het eerst zagen. Maar wat was Kimberly blij met zijn keuze. Zo helder en mooi had ze niet verwacht, prachtig!

7 0

Onzichtbare fotografie
Rick en Kimberly zijn geen mensen die graag op de foto gaan en ze zochten een fotograaf met een fijne persoonlijkheid die ze tijdens de dag ook goed kon begeleiden. Ze hebben gekozen voor Eline Bon Fotografie uit Deventer. Een rustige en bescheiden fotografe die tijdens hun bruiloft vrijwel onzichtbaar was. Het bruidspaar heeft de fotografe totaal niet opgemerkt maar toch heeft ze alle belangrijke momenten en emoties vast weten te leggen. Hierdoor waren er veel spontane foto’s en was alles heel ongedwongen.

Gravinnenkamer

Trouwlocatie: Landgoed Huis de Voorst in Eefde
Jurk: Beijer Besselink in Beltrum
Pak: Roka Enschede
Fotografie: Eline Bon Fotografie

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: