Winter is Magic!

Op de mooiste dag van je leven mag het jullie natuurlijk aan niets ontbreken. De dag kan tot in het allerkleinste detail worden voorbereid, het weer in ons kikkerlandje laat zich echter nooit voorspellen. Hoe heerlijk is het als jullie je geen zorgen hoeven te maken over het weer omdat op de trouwlocatie zowel binnen als buiten een ongekend romantische sfeer hangt? Alleen als alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd kan een magische bruiloft realiteit worden. Het is dan ook van groot belang dat de locatie de flexibiliteit biedt om het inhoudelijk programma af te stemmen op sfeer die jullie dag toebehoort.

“De bruiloft is niet enkel de dag zelf, die hoe dan ook snel voorbij vliegt, het is mede het plezier dat je haalt uit het samen organiseren van deze dag. Hiervoor zochten wij een locatie waar we zowel binnen als buiten verliefd op zouden worden. Nou… die hebben we gevonden ook!”

NickPatricia2015_HR_1108 NickPatricia2015_HR_1244

De Vlaamsche Schuur
Op vrijdag 16 oktober 2015 was dan eindelijk de grote dag aangebroken voor Nick & Patricia. Ze kozen De Vlaamsche Schuur als hun droomlocatie. Deze Vlaamsche Schuur staat hier al 500 jaar op locatie en is zodoende de oudst gedateerde Vlaamsche Schuur van de wereld. De indrukwekkende houten constructie met hierop een dikke rieten kap, vloer met meer dan 25.000 kleine rechthoekige steentjes en ingebouwde schouw was het perfecte decor voor dit sprookjeshuwelijk. De aangrenzende tuin is door de eigenaar, tuinarchitect en stylist van origine, op een manier aangelegd om het gehele jaar zo groen mogelijk te zijn. In de herfst en winter is het hier, beide op hun eigen manier, nét zo mooi als in de lente of zomer. De locatie is op een landelijke maar uiterst stijlvolle manier ingericht door het gebruik van vele antiquiteiten.

NickPatricia2015_HR_8901 NickPatricia2015_HR_8865

Anders dan anders
Nick & Patricia wilden deze dag geheel naar eigen idee organiseren. In de praktijk betekende dit dat ze de gasten zeker geen standaard beleving wilden bieden.

“We kwamen voor de zomer, maar vertrokken met de winter. Een aantal vrienden hadden hun bruiloften afgelopen jaren in de zomer gevierd. Wij wilden het warme gevoel dat we aan deze dagen hebben overgehouden op een vernieuwende manier beleven. Bij De Vlaamsche Schuur is dat mogelijk.”

De gasten werden verwelkomd met een lekkere kop échte chocolademelk waarbij een landelijke taartentafel werd geserveerd door ‘Heerlijk & Hecht’. Toen de gordijnen van De Vlaamsche Schuur open gingen en de gasten binnen werden gevraagd, stond iedereen versteld van de met kaarslicht verlichte schuur. Alle zintuigen werden geprikkeld; de openhaard die tijdens de ceremonie luid op de achtergrond aan het knapperen was, verspreidde een heerlijke geur. Na het ja-woord werd er getoost met bubbels en glühwein. Op locatie zijn er door ‘Crebas Fotografie’ geweldige foto’s genomen. Patricia is zelf fotografe en had speciaal voor Nina Crebas gekozen omdat juist zij, ook in donkere en herfstachtige settings, geweldige kwaliteit weet te leveren.

Hieronder vinden jullie een sfeerimpressie. Zeg nou zelf: wie wil er nou niet met een warm winters gevoel trouwen?

NickPatricia2015_HR_0863 NickPatricia2015_HR_0805 NickPatricia2015_HR_9288 NickPatricia2015_HR_9357

NickPatricia2015_HR_8592 NickPatricia2015_HR_8610

NickPatricia2015_HR_9147NickPatricia2015_HR_9048

Locatie: De Vlaamsche Schuur
Fototgrafie: Crebas Fotografie
Taartentafel: Heerlijk & Hecht

Pak Nick: Tailormade Suits
Jurk Patricia: Amiga Breda
Bloemen: V&V Bloemen en Wonen
Trouwambtenaar: Martine Wolfs
Ringen: Zuni Breda

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: