Een trouwlocatie die bij ons past

Romantische kastelen en landhuizen zijn er genoeg in de omgeving van Amersfoort. ,”Wij zochten een trouwlocatie die meer van deze tijd is en die bij ons past”, vertelt Patricia Sonius-Kruiniger. Zij en Martijn vonden hun trouwlocatie, Het Centraal Ketelhuis, op de Wagenwerkplaats in Amersfoort.

Centraal Ketelhuis (6) Centraal Ketelhuis (8)

Het stel gaf hun huwelijksdag een sterk persoonlijk karakter. “Dat begon al bij de locatie, die net als ons interieur thuis een industriële uitstraling heeft”, vertelt Patricia. “Ook de ceremonie was persoonlijk. Niet alleen de ambtenaar deed het woord, maar ook onze ouders en getuigen. Dat maakte dat er wel wat tranen van geluk vloeiden en dat we flink gelachen hebben.”

Centraal Ketelhuis (4)Centraal Ketelhuis (2)

De aanwezige familieleden en vrienden zagen het stel pas voor het eerst tijdens de ceremonie in Het Centraal Ketelhuis. De daggasten verrasten op hun beurt ook het bruidspaar. Ze hadden namelijk een trouwschilder geregeld, die de ceremonie op doek vastlegde. “Dat schilderij hangt nu boven de bank. Een heel speciale herinnering aan onze bruiloft.”

Centraal Ketelhuis (5)Centraal Ketelhuis (1)

Omdat de huwelijksreis naar Mexico zou gaan, wilden ze hun knalfeest afsluiten met een burrito uit een foodtruck. “Helaas bleek die midnightsnack erg kostbaar. De mensen van Het Centraal Ketelhuis regelden toen burrito’s uit eigen keuken die werden geserveerd vanaf een leuke bakfiets. Super meegedacht.”

Centraal Ketelhuis (3) (1)

Bekijk het Centraal Ketelhuis op Toptrouwlocaties of bezoek de locatie tijdens de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 27 november.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: