Beachwedding bij Beachclub No5

18 jaar lang zijn ze al bij elkaar, hebben 2 kinderen gekregen, maar nooit één geheel. Er miste namelijk nog iets, een huwelijk! Na een periode met allerlei vervelende privéomstandigheden, heeft Sander eindelijk Yasmin ten huwelijk gevraagd. Yasmin heeft een periode gehad dat ze niet meer wilde trouwen, maar ondanks een groot verlies, wilde ze toch nog heel graag trouwen.

Romantische trouwlocatie op het strand
Zelf wonen we in Zandvoort, en waar wil je dan graag trouwen? Op het strand natuurlijk! Wat is er mooier dan in je eigen dorp trouwen op het strand met alle geliefden bij elkaar, die je op zo een mooie dag bij je wilt hebben. Al snel kwamen we uit bij Beachclub No 5, een mooie romantische Beachclub. Die door allerlei informatie en verhalen op hun website boven alle andere strandlocaties uitsprongen. Wij houden er erg van om de regie in eigen handen te hebben, en zelf onze mooie dag te kunnen voorbereiden. Wij wilden niet alles uit handen geven aan een ceremoniemeester. Dit was dan ook heel goed mogelijk bij de Beachclub!

beachclub binnenbeachclub buiten

Al snel hadden we een afspraak gemaakt en zaten we om de tafel om onze grote dag te bespreken. We kregen zo een fijn gevoel bij ons eerste gesprek, dat we al snel dachten dit moet het zijn. Een mooie romantische locatie met heel veel trouwervaring.

De voorbereiding
Zelf hadden we ons altijd voorgenomen een kleine bruiloft te organiseren. Al snel kwamen we erachter dat dit ons niet ging lukken. Wij hebben besloten om de gehele dag te houden op één locatie, de Beachclub! Omdat wij het zelf heel prettig vinden dat er veel kinderen en oudere mensen konden komen, en de locatie ons deze mogelijkheid ook konden bieden. Ontvangst van de gasten, trouwen op het strand, receptie op het privé terras, BBQ op het terras en natuurlijk het feest in de Beachclub zelf!

Tijdens de grote dag heeft Beachclub No5 de hele locatie fantastisch versierd en omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie. Overal bloemen, ballonnen, bogen, tule, versierde tafels en stoelen, trouwprieeltje en nog veel meer! De bloemen hadden wij zelf geregeld met Judith van YouDid bloemen. De bruidstaart kwam bij Julie’s Sweet Creations vandaan. Fotograaf Jurian van der Meer heeft de hele dag vastgelegd op foto, en Videograaf Lois Nieuwenhoven heeft alles vastgelegd op Video!

_C5C9160441-_DSC0441

Na regen komt zonneschijn
Rond 13.15 uur ging Sander met de jongens mij thuis ophalen. Waar ik helemaal was aangekleed en de haren gedaan waren. Alle naasten waren aanwezig bij dit ophaal moment. Voordat ik de deur uitging regende het al 2 uur lang, jazeker 2 uur lang! Op het moment dat ik de deur uitging hield het op met regenen, trokken de wolken weg en kwam het zonnetje door. De hele dag is het voor de rest lekker geweest met alleen een beetje wind. Het ophaal moment was een fantastisch moment van de dag, om elkaar voor het eerst te zien. Voordat wij elkaar het jawoord gingen geven hebben we eerst een fotoshoot gehouden in de Waterleidingduinen met onze 2 kinderen erbij. Dit was een erg mooie omgeving en we hebben er een prachtige fotoshoot aan over gehouden. Hierna gingen we in onze schattige met bloemen versierde trouwauto, een witte Fiat 500, naar Beachclub No5. Tijdens het omkleden had ik al contact gehad met de Beachclub dat het trouwen op het strand niet ging lukken vanwege de wind. Dit was jammer, maar het was niet anders. Nu trouwden we binnen en dit was ook prachtig en bijzonder. Het was mooi, knus en romantisch aangekleed. Fantastisch hoe snel de Beachclub kan schakelen en alles voor elkaar krijgt.

De ceremonie was fantastisch en verliep (bijna) vlekkeloos, ook de taart en receptie erna waren erg gezellig. Overdag en tijdens de BBQ hadden we ongeveer 65 gasten, in de avond zouden hier nog eens 50 gasten bij komen. De gasten kregen werkelijk een voortreffelijke BBQ, zowel het eten als de aankleding was top! Alle gasten hadden het erover niet alleen op de dag zelf, maar ook nog na de dag. Wat vond iedereen het gezellig, prachtig versierd, romantisch, goed eten en een fantastische service! Dit was voor ons heel fijn om te horen. Wij wilden niet alleen een top dag voor ons zelf, maar ook voor onze gasten, en dit heeft de Beachclub echt voor ons gerealiseerd!

050-WMR_1485wedding

Same day edit
Onze videograaf heeft tijdens de BBQ werkelijk een prachtige Same Day Edit gemaakt van de dag. Deze hebben we aan het begin van het feest getoond aan alle aanwezige gasten, die echt met veel plezier en bewondering hebben staan kijken. Hierna was de countdown en kwamen wij op voor de openingsdans. Wat Sander erg leuk vond om te doen, maar niet heus! Onze kinderen waren zo moe, dat de oudste helemaal aan het huilen was tijdens de openingsdans. Wat voor Sander mooi uitkwam, want toen hadden we een openingsdans met zijn viertjes!

Tijdens het feest hadden we de beschikking over de zaal met eigen bar, de lounge, privé terras en stuk strand. Onze 110 feestgasten zijn werkelijk niks te kort gekomen. Wat was het een fantastisch feest, een geweldige afsluiting van een prachtige dag. De muziek werd verzorgd door DJ Ivan, van Discofun. Ook hadden we in de lounge een “flitskist” van fotobelevenis.nl. Hier konden alle gasten op de foto, kregen ze de foto mee naar huis, en ook een exemplaar om in het gastenboek te plakken en een tekst erbij te schrijven. Als verassing voor mij kwam Paula Leek nog een uur zingen. En wat heeft zij goed gezongen, werkelijk iedereen heeft tegen ons gezegd “wat kan zij goed zingen!”. De Beachclub heeft de hele avond iedereen van drankjes en allerlei lekkere hapjes voorzien. Na het laatste nummer hebben we met z’n allen de ballonnen opgelaten! Ook dit was een mooi en gedenkwaardig moment van een prachtige dag!

251-_DSC0251balonnen

Onze dag was helemaal geslaagd! Beachclub No5, bedankt voor de organisatie, begeleiding en warmte die jullie ons hebben gegeven! Jullie zijn met recht een fantastisch trouwlocatie!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: