Winterse sferen tijdens novembereditie

Grote vuren, dennentakken en kerstversiering; de bezoekers van de eerste Open Toptrouwlocatie Route in november troffen winterse sferen aan. Op zondag 27 november 2016 trotseerden ruim 900 aanstaande bruidsparen de kou om te zoeken naar hun droomlocatie!

Toptrouwlocaties organiseert al sinds 2013 de Open Toptrouwlocatie Route: de grootste open dag voor Nederlandse trouwlocaties. In deze eerste novembereditie gooiden maar liefst 285 trouwlocaties hun deuren open. Het merendeel spaarde kosten noch moeite om de locatie in de juiste sfeer te brengen. Het leverde prachtige herfstachtige en winterse plaatjes op. Ideaal om inspiratie op te doen voor bruidsparen die een ‘winter wedding’ plannen, maar ook een mooi moment voor de onlangs verloofde stelletjes om zich alvast te oriënteren op de trouwlocatie.

Paviljoen Puur 1 Paviljoen Puur 3
Paviljoen Puur

Zo worden bij Paviljoen Puur in Amsterdam – dankzij de bijzondere glooiende groene omgeving een buitenlocatie bij uitstek – beide kanten van de medaille belicht. Binnen is de locatie warm en knus aangekleed, terwijl het buitenterrein met vuurkorven, een haardvuur en lampionnen bijna zomers aandoet.

Het geeft Remco en Miranda uit Weesp de kans om een goed beeld te vormen van hoe de locatie eruit ziet in de zomer, ondanks het soms grauwe weer. “We willen in juni 2018 pas trouwen, maar we vonden dit een mooie gelegenheid om alvast wat locaties te bekijken. Dit is een mooie manier om op ongedwongen manier op één dag meerdere locaties te bekijken. Nu zijn we er nog lekker vroeg bij!”

Paviljoen Puur 4 Paviljoen Puur 5 Paviljoen Puur 7Paviljoen Puur 8
Paviljoen Puur

Ook bij Mereveld in Utrecht wordt de kans gegrepen om zowel binnen als buiten uit te lichten. Met winterse decoraties, knapperende haardvuren en subtiel al enkele kerstballen zie je de winter wedding hier al helemaal voor je. Maar de locatie maakt ook van de gelegenheid gebruik om over de plannen voor het terras te vertellen. In april 2017 moet de verbouwing van het Voorhuis zijn afgerond, waarna dit gedeelte van de locatie een eigen opgang met een heerlijk zonnig terras heeft.

De sfeer kan Job en Willemijn uit Kamerik wel bekoren: “We hadden op internet al veel foto’s gezien, maar in het echt is het toch weer anders. Deze stijl, modern landelijk, spreekt ons heel erg aan. Grappig is dat we nu pas dingen zien die me eerder nog niet waren opgevallen.”

Mereveld 3 Mereveld 4
Mereveld

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: