Winnaars 2016!

Onder alle bruidsparen die hun definitief geboekte locatie aan Toptrouwlocaties doorgeven, verloten we maar liefst twee keer per jaar fantastische prijzen! Lees hier de reacties van de prijswinnaars van de verloting die eind december 2016 heeft plaatsgevonden.

Wat een mooi cadeau, zo vlak voor Kerst.

DSC02425
Huwelijksdag t.w.v. maximaal €10.000,- bij De Heeren van Montfoort
Kees & Karin
‘’24 december, de dag voor Kerst, we worden gebeld door Toptrouwlocaties met de mededeling dat we de hoofdprijs hebben gewonnen! We zijn totaal overdonderd en vragen of Aranka het echt meent. En ja, ze meent het echt. Wat een mooi cadeau, zo vlak voor Kerst. We zijn erg blij dat we onze locatie via Toptrouwlocaties hebben gevonden. Het wordt vast een mooie dag bij De Heeren van Montfoort. Een fijne locatie waar we bijzonder gastvrij ontvangen zijn. Nogmaals heel erg bedankt! We zijn er ontzettend blij mee!’’

Raymond & Maartje
Trouwjurk van Covers Couture t.w.v. €2.000,-
Raymond & Maartje
“Afgelopen najaar zijn wij op zoek gegaan naar de locatie voor onze grote dag. De Open Trouwlocatie Route bood voor ons de ideale mogelijkheid om een goede indruk te krijgen. Kort daarna hebben we dan ook onze keuze gemaakt voor Landgoed Groot Warnsborn. Enkele weken geleden ben ik op zoek gegaan naar mijn trouwjurk. Hoe leuk was het toen wij afgelopen weekend werden gebeld dat we in de prijzen waren gevallen en mijn trouwjurk hebben gewonnen! We zijn ontzettend blij met het winnen van deze prijs. Heel erg bedankt!”

Sander & Anouk
DJ Show van Skyfly t.w.v. €750,-
Sander & Anouk
‘’Wauw! Op de dag voor kerst werden wij ineens gebeld door Aranka van Toptrouwlocaties met fantastisch nieuws! We hebben de DJ Show via SKYFLY voor onze bruiloft gewonnen!! Hoe leuk is dat! Onze kerst kon niet meer stuk en we kijken enorm uit naar onze grote dag op 18 mei 2017! Toptrouwlocaties & SKYFLY bedankt!’’

Wil jij ook kans maken op mooie prijzen? Geef jullie definitief geboekte trouwlocatie door en wie weet behoor je tot één van de prijswinnaars in de volgende prijs verloting.

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: