Ja, ik wil… de mooiste locatie voor de mooiste dag!

Trouwen is afgeleid van vertrouwen. Je geeft elkaar het vertrouwen de toekomst samen in te gaan. Elkaar het jawoord geven is een bijzonder moment! Een moment dat vervuld is van geluk, liefde en samenzijn met familie en vrienden. Zo’n belangrijk moment verdient een bijpassende sfeer en een omgeving waarin liefde zich thuis voelt.

De Heerlickheijd van Ermelo is een sfeervolle locatie in de stijl van Chateau de Versailles, het zomerpaleis van de Zonnekoning Louis XIV. Een grandeur die bijna on-Nederlands is. Niet voor niets is deze sprookjesachtige plek een officiële trouwlocatie van de gemeente Ermelo. De perfecte plaats om te trouwen en de start van jullie leven samen te bezegelen!

Ja, ik wil… een onvergetelijke huwelijksdag!
Wanneer bruidsparen langskomen beginnen wij altijd met een uitgebreide rondleiding door de sfeervolle ruimtes zoals De Orangerie, The Library, De Marquis, het romantische Prieel met zijn prachtig aangelegde tuin en de klaterende fonteinen. Wij bespreken samen al jullie wensen voor de trouwdag en trouwplechtigheid. Want het moet natuurlijk een dag worden om nooit te vergeten.

“Wij geven deze locatie een dikke 10, wij hebben een hele mooie dag gehad en zo leuk! Vanaf de ceremonie tot het feest was alles tot in de details perfect geregeld. Aardig en gezellig personeel dat er alles aan deed om het onze dag te maken. kortom een echte aanrader.” Rachael Korthoff, trouwdag 24 september.

“Wij zijn 28 mei getrouwd bij de Heerlickheijd. Wij wilden heel graag onze ceremonie buiten houden. Het weer zat de hele ochtend al tegen, maar op het moment van de waarheid trok de hemel open en scheen de zon op deze mooie dag. We hebben enorm kunnen genieten van onze bruiloft en ons verblijf in de Heerlickheijd. De service is geweldig geweest, van ons contactpersoon bij de voorbereidingen tot aan het personeel op de dag zelf. Enorm behulpzaam en uitstekende service. De zalen waren ook top, de eetzaal was mooi en gezellig ingericht en de sfeer in de feestzaal was geweldig. De locatie is perfect voor een bruiloft en we hebben prachtige foto’s kunnen maken op het terrein zelf en in het bos eromheen. Al met al een perfecte dag en we hebben nog even extra kunnen nagenieten in de prachtige bruidssuite.” Yordi Sluiter, trouwdag 28 mei.

“Op 6 september zijn wij getrouwd bij de Heerlickheijd van Ermelo. Een prachtige ruime locatie waar je ook mooie foto’s kunt maken. De service vanuit de Heerlickheijd was in één woord geweldig: tijdens het offertetraject wisten zij precies onze wensen te benoemen. De reactie op vragen was altijd snel en niets was te gek. Op de dag zelf stond het personeel constant voor ons klaar. Wij hebben veel complimenten van onze gasten gekregen over de locatie, het heerlijke eten (zowel diner als hapjes) de leuke bediening en de sfeer/ambiance van de locatie. Ook de overnachting en het daaropvolgende ontbijt en de nazorg was geweldig.” Monique van den Brink, trouwdag 06 september.

Ja, ik wil… een sfeervolle ceremonie
Het romantische prieel ligt in een fraai aangelegde tuin met een mooie spiegelende waterpartij. Vanuit het prieel heeft u een mooi uitzicht op de sfeervolle omgeving. Een prachtige plek om elkaar het ja-woord te geven.

Trouwen tuinen HeerlickheijdBruidspaarHofstede april2015_Waeghezaal

“Toen we voor de 1e keer langs de fonteinen naar Het Prieel liepen, wisten wij het direct… Niet alleen wilden wij hier onze huwelijksvoltrekking houden, maar voor onze gehele bruiloft bleek Heerlickheijd van Ermelo dé perfecte locatie te zijn! (…).” Bruidspaar Erno & Marieke.

“Het was voor ons een onvergetelijke dag, met als hoogtepunt de voltrekking van ons huwelijk in het mooie en intieme Prieel!” Bruidspaar Frank & Liesbeth.

Ja, ik wil… dineren in bijzondere sferen
Zo’n huwelijksdag is vaak best intensief, ook als alles tot in de puntjes voor jullie is geregeld. Je staat immers de hele dag als pasgetrouwd stel in het middelpunt van de belangstelling. Wat is er dan heerlijker om, na een geslaagde huwelijksplechtigheid en receptie, te gaan genieten van een uitgebreid diner en bij kaarslicht bij te praten met jullie gasten? De chef-kok van de Heerlickheijd staat klaar om het door jullie gekozen menu tot in de finesses te bereiden.

HvE_orangerie_dinerenHvE_library_diner

“Ik vind het elke keer weer een uitdaging om in samenspraak met de bruidsparen er een onvergetelijke culinaire invulling van te maken. Een bijzondere bruidstaart, een speciaal gerecht tijdens het diner of creatieve hapjes tijdens de feestavond, elke keer is het weer iets persoonlijks van het bruidspaar.” Chef-kok van ‘De Heerlickheijd’.

Ja, ik wil… een bruisende feestavond en ‘heerlick’ overnachten
Als de schemering valt over de Veluwe en de kaarsen en lampjes aangaan in en om het hotel, is er geen betere plek voor een swingend feest dan in de Heerlickheijd van Ermelo. Wij hebben voor elk gezelschap, groot of klein, een geschikte ruimte om een bruisend feest te geven. In ons bruidssuite kunnen jullie van jullie huwelijksdag in alle rust en luxe samen nagenieten van alle feestelijke momenten.

Marquiszaal_FeestHvE_Toost_Hertogzaal

“Alles in 1. Trouwen feesten en slapen op dezelfde locatie! Echt fantastisch! We hebben een fantastische dag gehad! Alles was prima voor elkaar en helemaal naar onze wensen! Vriendelijk personeel en heerlijk eten! Trouwen, feesten en slapen op 1 locatie! Echt een aanrader!” Anneke Harthoorn, trouwdag 12 februari.

“Prachtig uitzicht vanuit de bruidssuite op het trouw prieel. Wij hebben een geweldige trouwdag gehad bij de Heerlickheijd van Ermelo. Aansluitend 2 overnachtingen in de bruidssuite. ALLES was goed verzorgd / geregeld.” Marion Dirksen-Jager, trouwdag 11 mei.

“De service was fantastisch, zowel vooraf als op de dag. De Heerlickheijd van Ermelo hebben mijn vrouw en ik ervaren als een toplocatie. De service gedurende het voorbereidingstraject was top, bijna alles was mogelijk en er werd met ons meegedacht. Ook de dag zelf verliep geheel vlekkeloos, onze ceremoniemeester heeft ook aan ons bevestigd dat het prettig samenwerken was met het personeel van de Heerlickheijd. Het Prieel is geweldig om in te trouwen. ’s Avonds hebben wij ook erg lekker gegeten, middels een buffet. Dit was rijk gevuld en onze gasten genoten. (…) we hebben overnacht in de bruidssuite. Deze was super, met als hoogtepunt het grote bubbelbad, top! Al met al een topservice! Een fijne, mooie en chique trouwlocatie, voor een nette prijs.” Hartger van Winkoop, trouwdag 10 augustus.

Ja, ik wil… genoeg mogelijkheden
In de Heerlickheijd van Ermelo kan letterlijk alles: de bruidsmake-up in de eigen beautysalon, de fotoshoot in de prachtig aangelegde Franse tuinen, de trouwplechtigheid in Het Prieel, het aansnijden van de bruidstaart op het bordesterras, het diner met jullie naasten, een bruisende feestavond en natuurlijk de huwelijksnacht in een romantische bruidssuite. Laat ons weten hoe jullie droombruiloft er uitziet; dan zeggen wij (ook) graag ‘Ja’!

Prieel_HvEHeerlickheijd van Ermelo_buitenaanzicht

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: