Spring wedding!

Je hoort de vogels fluiten, planten en bloemen komen uit, het wordt eerder licht en later donker, kortom…. Spring is in the air!

Vanaf het voorjaar gaan er steeds meer bruidsparen trouwen en zeg nou zelf, wie wil er nu geen spring wedding? Een bruidsboeket met tulpen, anemonen, rozen, jasmijn, seringen, veldbloemen, vergeet-me-nietjes of de diamant onder de bloemen, de pioenroos. Styling in pasteltinten, frisse bruidstaart met lemon curd, verse Hollandse aardbeien bij het dessert en met een beetje geluk van de weergoden kunnen jullie zelfs buiten trouwen! En de voorjaarszon zorgt voor prachtige foto’s.

Kleurthema
Kies een fris en vrolijk kleurthema voor jullie bruiloft. Voer het thema door in jullie uitnodigingen, bruidstaart, styling, bruidsboeket en kleding. De voorjaarskleuren van 2017 zijn o.a. Dusty Blue, goud, grijs, groen en de populairste kleuren van 2016 Rose Quartz, Serenity gaan we ook weer veel terugzien.

Groen & goudPink & GreyGreen & WhiteDusty Blue

Lenteboeket
Bruidsboeket 2bruidsboeketVoorjaars bruidsboeket

Lente locaties
Een typische lente locatie met veel bloemen is natuurlijk Kasteel Keukenhof. Deze locatie is gelegen op een prachtig landgoed en heeft veel verschillende mogelijkheden voor een bruiloft! Ook Kasteel Wijenburg is een aanrader voor een lente bruiloft, de appel- en perenbomen staan hier in volle bloei. Houd je meer van landelijk? Bij Hoeve Landzicht heb je vanaf de gezellige Hooiberg weids uitzicht over de polder met dartelende lammetjes en kuikentjes. En waar kun je nou beter genieten van de eerste zonnestralen dan aan het strand? Nog op zoek naar een trouwlocatie? Bezoek dan de Open Toptrouwlocatie Route op 30 april!

Kasteel Wijenburg Hoeve Landzicht

Kasteel Keukenhof Deining

Wil je graag buiten dineren? Geen probleem, vraag of de locatie een mooie tent/overkapping kan verzorgen. Versier deze met ballonnen of lampionnen in jullie themakleur.

Fotoshoot met ballonnenLantaarn stylingBuiten dineren

Catering
Overleg met jullie cateraar of de chef-kok welke frisse seizoensgerechten jullie kunnen kiezen. Verwen jullie gasten bijvoorbeeld met een aspergemenu, gegrilde lamskoteletjes, lente-ui soepje of een rabarbertaartje. Ook kun je de gerechten laten stylen met eetbare bloemen.

Flower dessert Canape Spring bouquet popsicles

Met deze blog geven we je graag inspiratie voor jullie spring wedding! Meer inspiratie vind je op onze Pinterest pagina.

Foto’s via Pinterest
Omslagfoto:

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: