Een Amerikaans/Nederlands huwelijk bij de Landgoederij

Als de bruid ver van haar Amerikaanse huis en haard trouwt moet de locatie natuurlijk perfect zijn. Vanaf het eerste moment dat Tim & Anna binnenliepen bij de Landgoederij wisten ze het zeker – de droomlocatie was gevonden!

“De combinatie met het naastgelegen Kasteel Cammingha maakte dat je werkelijk alle kanten op kon voor ceremonie, receptie, diner en feest, bij goed weer of wat minder.” Wij kozen voor de ceremonie in De Deel, een mooie zaal die doet denken aan een gezellige, rustieke boerderij. De prachtige aankleding en bloemen zorgden voor een intieme sfeer, zelfs met 120 aanwezigen.


Daarna gebruik maken van het prachtige weer, waardoor we de receptie in de kasteeltuin konden laten plaatsvinden. Een trio speelde Braziliaanse muziek, en de bediening zorgde onopvallend dat alles op rolletjes liep. De Deel was ondertussen omgetoverd in een sfeervolle eetzaal, met grote ronde tafels mooi opgedekt.


Amerikaans Diner
De Amerikaanse en Nederlandse gasten zaten kris kras door elkaar heen, en het menu was zo afgestemd dat iedereen iets van zijn of haar eigen thuisland herkende. Het eten was in één woord geweldig, toch niet vanzelfsprekend bij zulke aantallen gasten. De hele dag was Michel als centraal aanspreekpunt van de Landgoederij aanwezig, en hij heeft alles met kundige hand en veel flexibiliteit in goede banen geleid, waarbij ook de goede afstemming met Stefanie en Patrick in het voortraject niet onbenoemd mag blijven.

Een spetterende afsluiter
Als afsluiter nog een spetterend feest in de Tapperij – een ideale ruimte om de hele avond te dansen! Bar in het midden, aparte dansvloer, en een zijzaaltje voor bijvoorbeeld een photobooth, of gewoon om even te zitten en te kletsen (ideaal voor oma’s, tantes en ooms). Aan het eind van een onvergetelijke dag stond er een bus klaar om de gasten naar een dichtbijgelegen hotel te brengen, terwijl wij als kersvers bruidspaar in de huwelijkssuite van Kasteel Cammingha mochten overnachten, 30 meter verderop dus, kon echt niet beter na zo’n mooie en enerverende dag.

De volgende ochtend nog een koninklijk ontbijt voor familie en bruidspersoneel in Kasteel Cammingha, om het helemaal af te maken. Na alle verhalen uitgewisseld te hebben en de eerste foto’s voor de honderdste keer bekeken te hebben, moest er, nog stuiterend van de energie, toch echt eens een einde komen aan dit onvergetelijke weekend. Voor de Nederlandse gasten was het al een unieke ervaring – maar alle Amerikanen die speciaal overgevlogen waren zullen dit bijzondere huwelijk van hun leven niet meer vergeten…

En dat geldt dubbel en dwars voor ons!
Tim & Anna

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: