Meteen verliefd op de locatie

La bella Italia! Daan en Aukje Westerweel zijn verliefd op alles wat met Italië te maken heeft. Niet zo gek dat hun grote dag in Het Oude Magazijn in het teken stond van het land waar Daan zijn Aukje ten huwelijk vroeg.

Van de koekjes bij de koffie tot de menukaart: Italië was nooit ver weg tijdens de bruiloft van Aukje en Daan in Het Oude Magazijn. Misschien wel de mooiste verwijzing kwam echter voorbij tijdens de huwelijksceremonie. Tijdens een vakantie op Sardinië ging Daan op zijn knieën. Zonder dat Aukje het wist filmde hij het hele aanzoek. Eenmaal terug in Nederland hield het stel de opname geheim tot de ceremonie in Het Oude Magazijn, waar ze een montage afspeelden voor hun vrienden en familie. ,,Niemand wist dat Daan het gefilmd had, dus dat was een grote verrassing”, vertelt Aukje.

Het was slechts één van de vele persoonlijke elementen die het stel aan hun bruiloft toevoegden. Ook de locatie zelf zei iets over de voorkeuren van het stel. Daan is fotograaf en legt veel verlaten panden vast. Dus zochten we een trouwlocatie met een industriële uitstraling.

Op Het Oude Magazijn werden we meteen verliefd.

Tijdens hun grote dag voelde het stel zich helemaal in de watten gelegd. ,,We hoefden nergens over na te denken. Alles was geregeld. Zelfs de wijn van het Italiaanse wijnhuis die we graag wilden.”


Fotocredits: Chrissie Sewalt

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: