Ibiza dream wedding!

Elkaar het jawoord geven, trouwen op het droom eiland Isla Blanca, een Ibiza dream wedding….
Gevestigd op Isla Blanca Ibiza, kan er gezegd worden dat Ibiza Dream Wedding experts zijn in het plannen en organiseren van jullie perfecte trouwdag op Ibiza, een dag die voldoet aan alle eisen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat je alle vertrouwen hebt dat jullie droom bruiloft soepel zal verlopen en zelf vrij bent van enige stress.

Weddingplanner Yvonne Boekholt, kwam ruim 30 jaar geleden voor het eerst op  Ibiza. ”Vanaf het eerste moment dat ik voet op het eiland zette was ik verliefd”. Inmiddels 18 jaar geleden is zij naar Ibiza verhuisd. Ze kent alle ins- en outs van Ibiza en met behulp van een netwerk van leveranciers en contacten van de hoogste kwaliteit en met een oog voor detail, kun je er zeker van zijn dat ze in staat is om jullie bruiloft de “Dream factor“ te geven.

Vanaf het eerste moment dat ik voet op het eiland zette was ik verliefd.

Inmiddels blinken zij uit door de perfectie in organisatie, weddingplanning en styling van unieke bruiloften en trendy events. Het motto van Ibiza Dream Wedding is: Leer van gisteren, droom van morgen en leef vandaag !

Onlangs heeft Yvonne nog een prachtige dag mogen verzorgen voor het bruidspaar Thijs & Ankie. “Je bent een feestje om mee te werken. Na een aantal weddingplanners gesproken te hebben, stak jij er met kop en schouders bovenuit. We waren ter voorbereiding op Ibiza, belden je voor een kennismaking, nog diezelfde middag stond je voor de deur van ons appartement. We vertelden onze wens, jij wist daar precies invulling aan te geven en nam ons mee naar twee locaties. We waren meteen verkocht, trouwen op cala compte, hoe gaaf! Exact wat we zochten. Volledig ontzorgd op onze grote dag en in de voorbereiding ernaar toe, waar volop ruimte was voor eigen inbreng en ideeën. Deze co-creatie zorgden voor een geweldige ontspannen, stressloze en mooie dag met alle lieve vrienden en familie om ons heen. De klik tussen ons maakten de samenwerking nog specialer. Dankjewel! Liefs Thijs & Ankie“

Wil je trouwen op Ibiza, neem contact op via www.ibizadreamwedding.com en beleef je droom bruiloft op Ibiza!

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: