Landgoed Schinvelder Hoeve: Een trouwlocatie met historie

De Schinvelder Hoeve: Een combinatie van historische elegantie en de mooie natuur van de mijnstreek zorgt voor een parel in de regio parkstad, en niets minder dan de perfecte locatie voor onze bruiloft. Vanaf onze aankomst tot aan onze laatste dans werd met Limburgse gastvrijheid voor ons gezorgd. De serene en romantische carré hoeve was exclusief voor ons.

Op de binnen cour van de monumentale hoeve werden onze gasten hartelijk welkom geheten met een lekker glaasje prosecco. Daarna zijn we naar de Van Heyenhoven zaal gegaan voor de huwelijksvoltrekking.

Op de binnen cour hebben we getoost met onze dierbaren. Daarna zijn we naar de grote weide achter de hoeve gegaan voor een heerlijke diner. ’S avonds was er een groots feest in De Tiendschuur om deze bijzondere dag te vieren. De dag werd helemaal compleet gemaakt met een overnachting in één van de luxe suites.

We hebben ons ondergedompeld in luxe, vrijheid en gastvrijheid en het heeft gezorgd voor de perfecte bruiloft waarvan wij altijd gedroomd hebben!

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: