Bijzondere weddingshoot bij Kasteel Woerden

 Toekomstige bruidsparen zijn zelf model tijdens een uitgebreide styled shoot in Kasteel Woerden!

Hoe lastig is het wel niet om een voorstelling te maken van de keuzes die je als bruidspaar maakt voor je eigen huwelijksdag?! Naast inspiratiebronnen als Toptrouwlocaties.nl, het bijbehorende Trouwboek en weddingplanner.nl zijn natuurlijk de huwelijksfeesten van vrienden en familie voor velen een inspiratiebron! Kasteel Woerden heeft voor een speciale fotosessie aankomende bruidsparen uitgenodigd die hun eigen huwelijksdag bij Kasteel Woerden laten verzorgen. Het is vrij uniek om inspiratie op te kunnen doen voor je eigen huwelijksfeest tijdens een styled shoot die gepland was als echte huwelijksdag. De styled shoot was een samenwerking tussen Kasteel Woerden en CP Weddings, waarbij 15 toekomstige ‘echte’ bruidsparen de dag gasten waren en de bruidsparen door modellen werden ingevuld.

“Wij trouwen over twee maanden en nu kunnen we stiekem al even fantaseren hoe we er straks zelf bij staan. Ondertussen laten we ons inspireren, door de inrichting en bovenal het lekkere eten en drinken!” aldus Ronald en Susan. Voor deze styled shoot was gekozen voor een vintage stijl met de hoofdkleuren wit, blauw en lavendel. In het verleden heeft het weddingteam van Kasteel Woerden soortgelijke shoots georganiseerd met totaal andere kleuren, stijl en fotografie, maar ook met toekomstige bruidsparen als gast.

Mark van Leeuwen van MOOI TROUWEN begeleidde de ceremonies in de Ridderzaal en op de binnenplaats. Er werden drie verschillende taarten aangesneden en de vier gangen van het diner werden in verschillende vertrekken van het kasteel geserveerd. Eric en Lisette hopen dat ze eind september het diner van hun huwelijksdag ook op het kasteelterras kunnen laten plaatsvinden. “Dit is toch fantastisch, we kenden de andere gasten aan het begin van shoot nog niet, maar het voelt nu al als een grote Italiaanse familie die aan het genieten is van hun gegrilde dorade! We hebben al heel veel heel ideeën uitgewisseld tijdens het heerlijke diner” aldus Lisette. Haar toekomstige echtgenoot Eric voegt hier aan toe: “Enkel het weer vinden we spannend, maar ons diner in de 600 jaar oude gewelven doet eigenlijk niet onder voor het terras! We weten alleen nog niet in welke zaal wij het avondfeest willen laten plaatsvinden. We twijfelen tussen de van Rhenenzaal en de Restaurantzaal”.

Michael en Agnes hebben besloten een handtekening te zetten onder het voorstel wat ze van de huwelijksadviseur van Kasteel Woerden hebben mogen ontvangen; “We weten het zeker, we zijn bij drie andere locaties geweest, maar Kasteel Woerden is onze trouwlocatie. De perfecte mix tussen een klassiek monument en deels moderne ietwat industriële zalen. Ieder programma onderdeel is in een andere sfeer. Het eten is heerlijk en we zijn erg enthousiast over de vriendelijkheid van het personeel; gaaf!”

Kasteel Woerden doet al jaar en dag mee met de Open Toptrouwlocatie Route en wordt altijd door veel geïnteresseerde stellen bezocht! “Zelf ervaren doet beslissen” aldus Gert-Jan Stok, Kasteelheer en uitbater van Kasteel Woerden. “ Veel bruidsparen die bij ons getrouwd zijn, zijn geïnspireerd geraakt nadat ze tijdens een eerder huwelijk of ander soort gelijke bijeenkomst zelf te gast waren.”

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: