Strak in het pak!

Naast een mooie bruid hoort een goedgeklede bruidegom. Daarom kies je jouw trouwkostuum met zorg. Want dit is een pak die speciaal bij jou als bruidegom past, afgestemd op jouw maat én persoonlijkheid. Want of je nu een zakelijke, sportieve, klassieke of juiste trendy smaak hebt: voor iedere man is er het perfecte trouwkostuum.

Meer dan een pak
Als je gaat trouwen wil je er, net als je bruid, op je best uitzien. En of je nou dagelijks een pak draagt of alleen bij heel bijzondere gelegenheden, een trouwpak is een klasse apart. Dit is je kans om flink uit te pakken en een bijzonder kostuum te kiezen. Trouwkostuums zijn vaak gemaakt van bijzondere materialen. Deze geven je pak een luxe uitstraling met behulp van bijvoorbeeld licht glimmende stoffen en details zoals speciale motieven, streepdessins en ton sur ton-kleuren.

Totaalplaatje
Om het totaalplaatje helemaal af te maken heb je bijpassende accessoires nodig: het juiste overhemd, een mooie das, stijlvolle manchetknopen en natuurlijk schoenen met een riem van hetzelfde leer. Overhemden in diverse tinten; van gebroken wit tot ecru, van ivoor tot champagne. Wil je liever een andere kleur? Dat kan ook! Daarnaast mogen de volgende accessoires ook niet ontbreken: dassen, chabots, schoenen met bijpassende riemen, gilets, manchetknopen, sokken en ondermode.

Maatwerk
Ben je van plan om een maatpak te kopen voor je bruiloft? Laat in één van de ROKA filalen voor je trouwpak een maatpak aanmeten! Maataanpassingen aan je maatpak worden bij de productie van het maatpak door de fabrikant aangebracht. Je hebt de keuze uit de mooiste Italiaanse stoffen van o.a. Scabal, Viatale Barberis Canonico, Marzotto, Cerrutti, Loro Piana. Het is mogelijk om zelf de voering, knopen en kraagvilt uitzoeken te zoeken van je maatpak. Initialen of de trouwdatum laten borduren in de voering? Ook dat is mogelijk bij de maatpakken van ROKA.

Alle mannen zijn anders en hebben hun eigen mening, daarom is er niet één pak of één stijl die iedereen staat. Ieder mens heeft immers zijn eigen voorkeur: de casual bruidegom, de sportieve echtgenoot, de klassieke man of het zakelijke type. Je wilt je onderscheiden, maar bovenal jezelf blijven. Voor zo’n pak op maat ga je naar een speciale zaak als ROKA, die zich volledig richt op mode voor mannen die gaan trouwen. ROKA heeft vestigingen in Haarlem, Twente, Rotterdam en Tilburg.

Binnenkort de bruidegom? Maak via Toptrouwlocaties.nl een afspraak en ontvang €70,- korting op je trouwpak!

Bron: Roka

 

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: