Real Wedding bij Kasteel de Hoogenweerth

De meest romantische trouwlocatie aan de oevers van de maas!

Vanaf het moment dat we het domein opreden, gaven de grote parktuinen en de oevers van de maas het gevoel alsof we het dagelijkse leven achter ons hadden gelaten. Het is echt de meest romantische locatie. Het betoverende kasteel was exclusief voor ons en maakte onze sprookjesachtige bruiloft compleet.

Aan de voorzijde van het schitterende kasteel, op het waterterras met een uitzicht op de maas werden al onze gasten ontvangen met een lekker glaasje prosecco. Kasteel de Hoogenweerth is een officiële trouwlocatie en daarom heeft de huwelijksvoltrekking plaats kunnen vinden in de prachtige ommuurde binnentuin. In de kapelzaal stond alles klaar voor een toost en een lekker stuk taart. Daarna zijn we terug gegaan naar het waterterras voor een magisch diner onder de bomen. Tot slot was er nog een spetterend feest!

Ons sprookjes werd compleet gemaakt met een overnachting voor ons en onze gasten in de suites van het kasteel. Wij verbleven in de gigantische Royal Suite, ter grote van de gehele 2e verdieping van het kasteel. Het was perfect!

We lieten ons door rust en een romantische sfeer verleiden en het heeft gezorgd voor dé perfecte bruiloft!

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: